in

Star Wars Dizisi Mandalorian’dan Fragman Geldi

Disney+ mecrasının dikkat çeken yapımlarından Star Wars dizisi The Mandalorian için yeni bir fragman paylaşıldı.

Star Wars
- Reklam -
- Reklam -

Disney’in Star Wars cephesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Kanalın yeni platformu Disney+’ta yayınlanacak olan The Mandalorian dizisinden ikinci bir tanıtıcı fragman yayınlandı.

Netflix, Hulu, Amazon Prime Video gibi dijital yayın platformları arasındaki yerini almaya hazırlanan Disney, kesinlikle güçlü bir başlangıç istiyor. Bu noktada en çok güvendiği projelerinden birisi de elinde bulundurduğu Star Wars yapımları.

Yıldız Savaşları’nın beyaz perdede süren macerasında Star Wars: The Rise of Skywalker filminin vizyona girmesine iki ay kaldı. Bununla birlikte, Skywalker efsanesinin son halkasını izlemeden önce hayranlar The Mandalorian ile buluşmaya başlayacak.

- Reklam -

Iron Man, Avengers: Endgame ve The Lion King gibi büyük yapımlardan hatırladığımız Jon Favreau’nun yaratıcılığını üstlendiği yeni Yıldız Savaşları dizisi, ikinci fragmanıyla ilgiyi üzerine çekti.

The Mandalorian’ın Her Bölümünün Maliyeti 10 Milyon Doları Aşıyor

Diziden yayınlanan ilk fragman, kült film Mad Max esintileriyle karşılanmıştı. Dün gece itibarıyla da yapım yeni fragmanına kavuştu.

Disney CEO’su Bob Iger, dizi hakkında platformun en önem verdikleri işlerinden birisi olduğunu vurgulayarak hayranlardaki beklentiyi iyice yükseltmişti. Iger ayrıca bölüm başına ayrılan bütçenin 10 milyon doları aştığını da belirtmişti.

- Reklam -

Dijital bir mecrada yayınlanacak diziye böylesine güçlü bir yatırım yapılması, birçokları tarafından kanalın reklam stratejisinin önemli bir kısmının bu yapıma ayrıldığının vurgulanmasına neden oluyor.

Haliyle tüm bunlar, izleyicideki beklentiyi artırıyor. The Mandalorian dizisinin, Disney Plus’taki yerini almaya başlaması ise 12 Kasım 2019 tarihini bulacak.

Diziden yayınlanan son fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Güzel görünüyor. Sadece bir kaç dövüş sekansıyla bile klasik Star Wars’ dan farklı görünüyor gibi.

  2. Avatar for RocKhan RocKhan dedi ki:

    Ben çok beğendim, yeni Star Wars filmini bunun kadar beklemiyorum desem yalan olmaz. İçiimden bir his bu dizi baya tutacak diyor, umarım yanılmayız.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Buddha

Buddha’nın Yaşam Tasvirleri İlk Defa Sergileniyor

Kedi

Mısır’ın Kedi Mumyaları Özel Teknolojiyle Araştırıldı