in

Solo: A Star Wars Story, Disney+’ta Yan Dizi Olabilir

Han Solo: Bir Star Wars Hikâyesi’nin Disney+ platformunda yayınlanmak üzere bir yan dizisinin planlandığı ve muhtemelen Crimson Dawn ile ilgili olabileceği söyleniyor.

Han Solo Star Wars story
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: A New Hope filminin öncesini anlatan ve Han Solo’nun öyküsünü aktaran Solo: A Star Wars Story (Han Solo: Bir Star Wars Hikâyesi), Mayıs 2018’de Disney’in Star Wars serisinin bir parçası olarak yayınlanmıştı. Ancak film gişede istenen rakamlara ulaşamadı. Bunun sebebi ise Han Solo’nun beş ay kadar öncesinde gösterime giren The Last Jedi filmine hayranlardan gelen farklı tepkiler,  Avengers: Sonsuzluk Savaşı ve Deadpool 2 gibi 2018’in en popüler filmlerinden ikisi ile yakın zamanlarda gösterime girmesi diyebiliriz.

Han Solo Star Wars 3

Böyle olunca, Disney de antoloji filmlerini bir kenara bırakarak serinin gidişatını değiştirmeye ve Aralık ayında gösterime girecek olan The Rise of Skywalker’ dan sonra 2022’ye kadar yeni bir film yapmamaya verdi.

- Reklam -

Han Solo filmi genelde kötü olarak anılıyor ancak izleyenlerden olumlu yorumlar da aldı. Kusursuz bir film olmasa da eğlenceli bir hikâyesi var ve Alden Ehrenreich da Han Solo’nun gençliğini olabilecek en iyi şekilde yansıtmış diyebiliriz.

“Han Solo: Bir Star Wars Hikâyesi Devam Etsin” Kampanyası

Han Solo Star Wars

Geçen Mayıs ayında Yıldız Savaşları hayranları #MakeSolo2Happen etiketi ile Twitter’da devam filmi için kampanya başlattı.  Starwarsunity.net’ e göre devam filmi şimdilik yok ancak Solo’nun bir yan dizisi Disney + platformu için planlanıyor. Ayrıca starwarsunity.net’te şunlar da belirtildi:

Han Solo’nun devamını muhtemelen izlemeyeceğiz. Filmin sonrasını anlatan bir yan dizinin yapılacağına dair söylentiler var. Han, Chewie veya Lando yer almayacağı için Crimson Dawn ve diğer kötülerin olacağı bir dizi olabilir.”

Dizi Han, Chewbacca ve Lando’dan ziyade, Han Solo filminde karşılaştığımız Crimson Dawn ve Star Wars’ un yeraltı dünyasına odaklanabilir. Filmin sonunda hatırlarsanız Crimson Dawn ’un başında Darth Maul’ un bulunduğu ve Qira’ nın da ona rapor verdiği ortaya çıkmıştı.

- Reklam -

Han Solo Star Wars 2

Söylentiler doğru çıkarsa eğer Darth Maul’u Crimson Dawn yönetiminde izlemek ilginç olabilir. Geçeceği dönemi düşünürsek genç Boba Fett veya Jabba the Hutt gibi karakterleri de görmemiz mümkün diyebiliriz.

Han Solo yan dizisi şimdilik sadece bir söylentiden ibaret. Ancak Obi-Wan’ ın dizisi de duyurulduktan sonra olmaması için hiçbir sebep yok.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Crimson Dawn ile ilgili bir dizi nasıl olur?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın!


* Star Wars IX’da Darth Vader Maskesi Geri Dönüyor!

* Darth Vader Karanlık Tarafı Seçmekte Haklı mıydı?

Kaynak: Dork Side of the Force

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Formula 1: Drive to Survive

Formula 1: Drive to Survive – Hız Tutkunları İçin Biçilmiş Kaftan

Kâmuran Şipal

Yazar ve Çevirmen Kâmuran Şipal Aramızdan Ayrıldı