in ,

Yeni Yıldız Savaşları Antolojisi “Star Wars: Tales of the Jedi” Geliyor

Star Wars: Tales of the Jedi dizisi için hazırlıklar başladı. Animasyon formatındaki yapımın her bölümü, farklı dönemlerden Jedi maceralarını ekrana taşıyacak.

Star Wars: Tales of the Jedi Animasyon Dizisi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: Tales of the Jedi dizisi için çalışmalar başladı. Yıldız Savaşları evrenine yeni bir animasyonlu antoloji dizisi daha geliyor.

Star Wars serisinin en son animasyon dizilerinden biri olan Tales of the Jedi, ilk olarak Nisan 2022’de Star Wars Celebration web sitesinde duyuruldu. Dizi, yakında çıkacak olan Ahsoka dizisi de dahil olmak üzere bir dizi Star Wars serisinin gelişimini denetleyen, uzun süredir bu evrenle ilgili çalışan Dave Filoni tarafından hazırlanıyor.

Şimdi de Yıldız Savaşları Kutlama Etkinliği (Star Wars Celebration Event) etkinliği kapsamında diziyle ilgili daha fazla detay ortaya çıktı. Tales of the Jedi, Qui-Gon Jinn dahil olmak üzere birden fazla Jedi’ye odaklanan ve Liam Neeson’ın seslendirmen olarak rolünü yeniden canlandırdığı bölümleri de içerecek bir antoloji dizisi olacak. Neeson’un oğlu Michael Richardson, Count Dooku’nun çırağı olduğu bir bölümde Qui-Gon Jinn’in daha genç bir versiyonunu seslendirecek. Star Wars: Clone Wars veya Rebels gibi geçmiş Yıldız Savaşları animasyon projelerinin aksine, bu altı bölümlük bir kısa film koleksiyonu olacak.

- Reklam -

Star Wars: Tales of the Jedi Animasyon Dizisi

Yeni duyuru ile birlikte diziyle ilgili resmi logo da ortaya çıktı. Ayrıca yapımın çıkış tarihi de belli oldu ve bu yılın sonbahar aylarında Disney Plus’ta olacağı belirtildi.

Star Wars: Tales of the Jedi Animasyon Dizisi Jedi’ların Kökenlerine İnecek

Logonun yanı sıra diziden birkaç farklı görüntü de paylaşıldı. Star Wars’un resmi Twitter hesabının paylaştığı iki farklı görselin bir tanesinde bebek Ahsoka Tano var. Her iki fotoğrafta, köylerinde annesi ve diğer Togruta ile birlikte genç bir Ahsoka Tano bulunuyor. Paylaşım metninde ise “Ahsoka’nın kökenlerini öğrenin” yazısı yer alıyor.

Star Wars Tales of the Jedi ahsoka tano

- Reklam -

Live-action formatı için hazırlanan dizisinin yanı sıra hayranlar Jedi Masalları’da karakterin geçmişine daha derinlemesine bakacaklar. Gösteri, üçü Ahsoka Tano etrafında dönecek olan altı bölümden oluşacak. Filoni, Ahsoka karakterini bebek, yürümeye başlayan çocuk ve yetişkin olarak göstererek “hayatının büyük bir bölümünü” kapsayacağını açıkladı.

14 Haziran’da ülkemizde de yayın hayatına başlayacak olan Disney+ ile Türkiye’deki izleyicilerin de sonbahar aylarında izleme fırsatı bulabilecek.

Yeni animasyon antolojisi konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Love, Death and Robots 3. Sezon İncelemesi

Love, Death and Robots 3. Sezon İncelemesi: Beklenmedik Geri Dönüş

2022 GİO Ödülleri

FABİSAD’ın Düzenlediği GİO Ödülleri’nin 2022 Başvuruları Başladı