in , ,

Star Wars: The Bad Batch’in 2. Sezonundan Yeni Fragman: Seçkin Klonlarını Maceraları Devam Ediyor

Star Wars: The Bad Batch 2. Sezon için yeni bir fragman paylaşıldı. Yıldız Savaşları’nın animasyon dizisi çok yakında Disney+’taki yerini alacak.

Star Wars: The Bad Batch 2. sezon yeni fragman
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: The Bad Batch 2. sezon için yeni fragman yayınlandı. Disney Plus üzerinden izleyici ile buluşacak Yıldız Savaşları macerasının devam bölümlerinde İmparatorluğun etkisi galaksiye yayılmaya başlıyor.

The Bad Batch animasyon dizisi, Cumhuriyet’in düşüşünün ardından galakside yollarını bulmaya çalışırken, 66. Emir’in üzücü olaylarından sonra genetiği değiştirilmiş bir grup klonun hayatını anlatıyor. Dizinin ilk sezonu, Clone Force 99 ile İmparatorluğa zorla sadık kalan kardeşleri ve takım arkadaşları Crosshair arasındaki yaşananları ele aldı. Ancak The Bad Batch 2. sezon için son görüntüler, Clone Force 99 içinde başka bir bölünmeye işaret ediyor olabilir.

Star Wars: The Bad Batch 2. sezon yeni fragman

- Reklam -

İmparatorluğun etkisi yayıldıkça, Clone Force 99’ın geri kalan bazı üyelerinin ihtiyacı olanlara yardım etmek istemesi, diğerlerinin ise yakalanmaktan ve bunun özgürlüklerini nasıl etkileyeceğinden endişe etmesi mantıklı. Bu tür bir idealist çatışma, özellikle Crosshair’in The Bad Batch‘in önceki sezonundaki zorunlu ihanetinden sonra, Clone Force 99 kadar yakın bir grupta gerginliğe neden olabilir.

Kısa bir süre önce “Mission” adıyla yayınlanan 30 saniyelik yeni tanıtım fragmanı da, klon grubu için en son görevin ayrıntılarına daha fazla değiniyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Star Wars: The Bad Batch 2. Sezon Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

İki hafta önce yayınlanan resmi fragmana ise aşağıdan ulaşabilirsiniz:

- Reklam -

Star Wars: The Bad Batch 2. Sezon Resmi Fragmanı| İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dee Bradley Baker, Michelle Ang, Rhea Perlman ve Noshir Dalal‘ın seslendirdiği dizide Emmy ödüllü Wanda Sykes 2. sezonda Phee Genoa olarak ilk kez yer alacak. Dizinin yürütücü yapımcılığını Athena Portillo, Brad Rau, Jennifer Corbett ve Carrie Beck üstlenirken yapımcılığını Josh Rimes üstleniyor. Rau aynı zamanda baş yazar olarak Corbett ile birlikte denetleyici yönetmen olarak görev yapıyor.

Star Wars: The Bad Batch 2. sezon için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Coming Soon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Detective Conan: Kurogane no Submarine fragman

Dedektif Conan’ın 26. Film Uyarlaması “Detective Conan: Kurogane no Submarine”den Yeni Fragman

Wednesday Eşcinsel ilişki

“Wednesday”in Yaratıcıları, Wednesday ve Enid Arasında Yaşanabilecek Eşcinsel İlişki Fikrine Açık