in , ,

Star Wars’un Yeni Animasyon Dizilerinden “The Bad Batch”in 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Star Wars: The Bad Batch 2. sezon fragmanı yayınlandı. Yıldız Savaşları’nın Disney+’ta yayınlanan animasyon dizisi maceralarına devam ediyor.

Star Wars: The Bad Batch 2. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: The Bad Batch 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Geçen yıl Disney Plus üzerinden izleyiciyle buluşmaya başlayan Yıldız Savaşları temalı animasyon dizisi, maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

Lucasfilm, Clone Force 99’ın aksiyon dolu bir dönüşünü anlatan The Bad Batch’in 2. sezonunun ilk fragmanını yayınladı. The Clone Wars’un bir spin-off’u olarak ortaya çıkan The Bad Batch, Klon Savaşları’nın ardından bir dizi tehlikeli paralı asker görevine girişen, genetik olarak geliştirilmiş bir grup klon askerini takip ediyor. Animasyon dizisinin ilk sezonu geçen yılın mayıs ayında Disney+’ta yayınlandı ve hem hayranlardan hem de eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Disney ilk sezondan kısa bir süre sonra 2. sezonun yapım aşamasında olduğunu ve 2022’de çıkış yapacağını duyurdu.

The Bad Batch’in ilk sezonu, daha sonraki maceraların önünü açan bir finalle birlikte 16 bölümden oluşuyor. Ekibe yeni katılan Omega (Michelle Ang), Bad Batch (Dee Bradley Baker) ile güçlerini birleştirdikten ve takımın paha biçilmez bir üyesi olduğunu kanıtladıktan sonra, sezonun son bölümünde Kamino’da Tipoca Şehri’nin yıkımı ve birkaç takım üyesi için yapılan çağrılar görüldü. Star Wars: The Bad Batch’in 2. sezonunda ayrıntılar kısa olsa da, dizinin müziklerini besteleyen Kiner Brothers Music yakın zamanda 2. sezonda Omega’nın “biraz daha yaşlı” olması nedeniyle 2. sezonda önemli bir zaman atlaması olacağını doğruladı.

- Reklam -

Yıldız Savaşları Kutlama Etkinliği (Star Wars Celebration Event) etkinliği kapsamında dizinin 2. sezonundan beklenen ilk fragman paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Star Wars: The Bad Batch 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan ilk fragmanda titiz klon askeri ekibi için sırada ne olduğuyla ilgili çoğu bilgi hâlâ saklı kalsa da, fragman yeni sezon yayınlandığında izleyicileri nelerin beklediğine dair ipuçları veriyor. Yeni fragman ayrıca çok daha fazla aksiyon ve orijinal Star Wars öncül üçlemesinde karakterin canlı aksiyon versiyonunu oynayan ve Ian Mcdiarmid tarafından seslendirilen İmparator Sheev Palpatine’in dönüşünü de gösteriyor.

- Reklam -

Dizinin resmi çıkış tarihi belli olmasa da bu yılın sonbahar aylarında Disney Plus kütüphanesindeki yerini alacağı duyuruldu.

Star Wars: The Bad Batch 2. sezon fragmanını sizler nasıl buldunuz? İlk sezonu sevmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 GİO Ödülleri

FABİSAD’ın Düzenlediği GİO Ödülleri’nin 2022 Başvuruları Başladı

2022 Uluslararası Booker kazananı Geetanjali Shree

Uluslararası Booker Ödülü İlk Defa Hintçe Bir Romana Verildi