in ,

Star Wars Animasyon Dizisi “The Bad Batch” 3. Sezon ile Final Yapacak

Star Wars: The Bad Batch 3. sezon onayı aldı. Yıldız Savaşları dünyasında geçen animasyon dizisi, yeni sezon ile macerasını noktalayacak.

Star Wars: The Bad Batch 3. Sezon ile Final Yapacak
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: The Bad Batch 3. sezon ile final yapacak. Disney Plus’ta yayınlanan ve Yıldız Savaşları yapımları arasında popüler olan animasyon dizisi son vermeye hazırlanıyor.

İlk olarak Star Wars: The Clone Wars’un 7. sezonunda tanıtılan The Bad Batch, İmparatorluk ve Order 66’in yükselişinin ardından firar eden seçkin bir Clone Trooper birliği olan “Clone Force 99″’ı takip ediyor. Grup, Hunter, Wrecker, Echo ve Tech klonlarından oluşmakta ve İmparatorluğa katılmayı tercih eden kardeşleri Crosshair’in kaybıyla başa çıkmak zorunda kalmaktadır. Ayrıca, İmparatorluk ve kalan Kaminolular için büyük ilgi uyandıran genç ve değiştirilmemiş bir klon olan Omega da onların sorumluluğundadır.

Star Wars: The Bad Batch 2. Sezon finalinde Tech’in Doktor Hemlock’un izini sürerken ölmesi – ya da en azından ölmüş gibi görünmesi hayranları şaşkınlığa düşürdü. Bad Batch’in parçalanmasıyla birlikte, izleyiciler ekibin bir daha bir araya gelip gelemeyeceğini ve bu arada Star Wars’un kendilerine daha ne kadar acı çektirebileceğini merak ediyor.

- Reklam -

Neyse ki Star Wars Celebration 2023 etkinliğinde dizinin 3. ve son sezon için yenilendiği açıklandığına göre, hayranların bunu öğrenmek için daha fazla beklemesine gerek kalmayacak.

Star Wars: The Bad Batch 3. Sezon ile Final Yapacak

Star Wars: The Bad Batch 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Bu yılın başlarında başlayan ve 29 Mart’ta final yapan 2. sezonda ise grup, Cid (Rhea Pearlman) için galakside ufak tefek işler yapmaya devam etti ancak ilk sezonun yapısını bozarak Grup’un kendi maceralarına çıkmasına izin verdi ve izleyiciye onları bir topluluk olarak değil birey olarak tanımaları için zaman tanıdı. Ayrıca odağı Coruscant’taki siyasi duruma ve Palpatine’in yönetimi altında İmparatorluğun yükselişine çevirdi.

- Reklam -

Yeni sezon için şu anlık bir çıkış tarihi paylaşılmasa da, 2024’ün ikinci yarısından önce beklenmiyor. Ancak hayran bu sırada The Mandalorian’ın yeni bölümleri ve yakında çıkacak olan Star Wars: Visions 2. sezon ile Ahsoka dizisi gibi yapımlarla bu süreci geçirebilirler.

Star Wars: The Bad Batch 3. Sezon ile Final Yapacak

Star Wars: The Bad Batch’in ilk iki sezonunu nasıl bulmuştunuz? Animasyon dizisinin sona erecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nicolas Cage Renfield Dişler Dracula

Nicolas Cage’in Yeni Dracula Filmi “Renfield” için Dişlerini ‘Törpülettiği’ Ortaya Çıktı

Still: A Michael J. Fox Movie Belgeseli Geliyor

Geleceğe Dönüş’ün Yıldızı Michael J. Fox’ın Parkinson’a Karşı Verdiği Mücadele Belgesel Oldu