in , ,

Star Wars: The Bad Batch Fragmanı: Yeni Yıldız Savaşları Macerası Yaklaşıyor

Star Wars: The Bad Batch fragmanı paylaşıldı. Disney+’ın yeni Yıldız Savaşları animasyon dizisi Clone Wars’un sonrasında yaşananları konu alıyor.

Star Wars: The Bad Batch fragman
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: The Bad Batch fragmanı, Dave Filoni’nin başında olduğu animasyon dizisinin galaksiyi kapsayan yeni aksiyonunu gösteriyor.

Disney+ serisi, ilk defa The Clone Wars 7. sezonunda tanıtılan, genetiği değiştirilmiş klon askerlerinden bir ekip olan ve “The Bad Batch” olarak bilinen Clone Force 99’ı takip edecek.

Klon Savaşlarının sona ermesinden ve Galaktik İmparatorluğun yükselişinden sonra geçen The Bad Batch, Hunter, Echo, Tech, Wrecker ve Crosshair’in kiralık seçkin bir asker grubu olarak galakside tehlikeli görevlere giriştiğini görecek. Revenge of the Sith ve A New Hope arasındaki dönem, henüz tam olarak keşfedilmemiş Star Wars dönemlerinden biridir. Bu nedenle yeni animasyon dizisi, İmparatorluğun ilk günlerine dair bazı ilginç bilgiler sunabilir. Hem The Clone Wars hem de Star Wars Rebels dizileri yayınlandıkları dönemlerde geniş beğeni topladı. Haliyle The Bad Batch için de beklentiler oldukça yüksek.

- Reklam -

Neyse ki The Bad Batch için yayınlanan yeni fragman, geleceğe dair cesaret verici bir bakış sunuyor. Clone Force 99 ilk olarak görevinden ayrılmadan ve ardından İmparatorluk kuvvetlerinden kaçmadan önce, Grand Moff Tarkin’in gözetimi altında Kamino’da eğitim egzersizleri yaparken gösteriliyor. Her yaştan Star Wars hayranı için heyecan verici bir gösteri vaat eden çok sayıda şık aksiyon ve klasik karakter kamera hücresi var.

Hemen aşağıda yayınlanan fragmana göz atabilirsiniz.

Star Wars: The Bad Batch Fragmanı | İZLE

YouTube video

Fragmanla birlikte beklenen animasyon dizisi için yeni bir poster de paylaşıldı.

Star Wars: The Bad Batch poster

- Reklam -

The Clone Wars 7. sezondaki Clone Force 99 takımına izleyicilerin tepkisi biraz karışıktı. Bazıları karakterlerin tam bir gösteri yapamayacaklarına dair endişelerini dile getirdi. Bununla birlikte genel grup dinamiği güçlü görünüyor. Filoni ve yapımdaki diğer çalışanlar ile Hunter, Echo, Tech, Wrecker ve Crosshair kesinlikle doğru bir şekilde geliştirilip daha da detaylandırılacaktır. Kısacası, The Bad Batch’in Disney+’taki galasına heyecanlanmak için pek çok neden var.

Star Wars: The Bad Batch, 4 Mayıs 2021 tarihinde, yani Yıldız Savaşları gününde Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak.

Yayınlanan fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yeni animasyon dizisinin The Clone Wars kadar ses getirmesini bekliyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

George RR Martin Sibel Kekilli İstanbul Sözleşmesi

George RR Martin, Sibel Kekilli’nin İşaret Ettiği Türkiye’de Kadına Şiddet Konusuna Değindi

Yeni Testere Filmi Spiral: From The Book of Saw Fragman

Yeni Testere Filmi Spiral: From The Book of Saw’dan İlk Fragman