in ,

Star Wars: The Bad Batch Animasyon Dizisi Duyuruldu

Star Wars: The Bad Batch animasyon dizisi duyuruldu. Clone Wars’un spin-off’u olacak yapımın 2021 yılında yayınlanması planlanıyor.

Star Wars: The Bad Batch
- Reklam -
- Reklam -

Lucasfilm, Star Wars: The Bad Batch isimli yeni bir animasyonunun yolda olduğunu ve 2021 yılında Disney+ platformunda seyircilerle buluşacağını duyurdu.

Yapım bir spin-off olduğu için The Bad Batch isimli grubun başından geçenleri konu edinecek. The Clone Wars’un son sezonu oldukça başarılı geçmiş ve Disney+’ın görünür kılınmasında çok önemli bir rol oynamıştı. Disney bu sayede adından söz ettirecek bir yapıma imza atmış ve olumlu eleştiriler almıştı.

Star Wars: The Bad Batch – Mutasyonlu Klon Dedektifler Topluluğu

The Clone Wars’un final sezonu 7 Mayıs’ta son bölümüyle sona ermiş ve hemen ardından kulağımıza Lucasfilm’in bir spin-off dizisi üzerinde çalıştığına dair birkaç duyum gelmişti. Bu spin-off sözde, Clone Force 99 olarakta bilinen, yetiştirilmeleri esnasında çeşitli mutasyonlara uğrayan klon dedektiflerin topluluğunu anlatacaktı. Bu dedektifler, en tehlikeli görevlere atanmaları ile bilinen korkusuz savaşçılar olarak tasvir edilmişlerdi. Görünüşe bakılırsa, varsayımlar doğru çıkmış bulunmakta.

- Reklam -

Star Wars: The Bad Batch

Lucasfilm Animasyon Stüdyoları, bu konu hakkında özet niteliğinde olacak bir açıklama dile getirdi ve Star Wars: Dark Times isimli çizgi roman serisine atıfta bulundular:
“Dizi, Clone Wars’un hemen ardından hızla değişen bir galakside yollarını bulan elit ve deneysel klonlardan oluşan Bad Batch’in (ilk kez Clone Wars’ta tanıtılan) etrafında şekilleniyor. Klon Ordusu’ndaki kardeşlerinden genetik olarak farklılık gösteren eşsiz bir klon ekibi olan Bad Batch üyeleri, her biri onları olağanüstü etkili askerler ve müthiş bir ekip haline getiren benzersiz özelliklere sahiptir. Clone Wars sonrası dönemde, ayakta kalmak ve yeni bir amaç bulmak için, gözüpek askerler olarak mücadele ederek görevlerini üstlenecekler.”

Star Wars Animasyon İçeriklere Yönelmeye mi Başladı?

Düzenli bir akış hizmeti sağlayan herhangi bir online platformun başarılı olabilmesi, bünyesinde barındırdığı içeriklerin kalitesiyle doğru orantılı bir etkiye sahiptir. Star Wars’ın da Disney+ için bu konuda bir milat taşı olduğunu söylemek mümkün. The Mandalorian’ın ilk sezonu Disney+’ın lansmanının bir parçası olarak piyasaya sürüldü ve Aralık 2019’da en çok talep gören dijital Tv dizisi oldu.

- Reklam -

Star Wars: The Bad Batch

Gelen haberlere ve günümüzde yaşanan Koronavirüs pandemisinin etkilerine bakacak olursak, dijital işleyiş biraz daha benimsenmeye çalışılıyor gibi. Oyuncu kadroları eşliğinde çekilen projelere ara verilerek daha çok animasyon firmaları ile anlaşılan kolektif işler üretilmeye başlandı. Star Wars da bu durumdan nasibini almış durumda. Hâlâ yayıncılık platformlarında birçok erteleme ve zaman sorunsalı meydana gelse de, bu durum bir şekilde çözülmeye çalışılıyor. Herhangi bir sorun patlak vermediği sürece Lucasfilm’in belirttiğine göre The Bad Batch 2021 yılı içerisinde kütüphanedeki yerini alacak.

Sizce The Bad Batch ekibi, Clone Wars’un eriştiği başarı seviyesine yükselebilecek mi? Star Wars’ın animasyon filmlere yönelmesi ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* The Batman Dizi Oluyor: HBO Max, Matt Reeves’in Spin-off Yapımında Gotham’ın Derinlerine İnecek

Kaynak: Screen Rant
 

Oğuzhan Karacaoğlan

Edebiyatın her türü ile haşır neşir, konsept sanat ve karakter tasarımı delisi. İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrenimine devam eden arada bir kendi diyarlarında kaybolan en tazesinden bir yazar adayı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dokuzla Dokuz Arasında - Leo Perutz

Dokuzla Dokuz Arasında: Leo Perutz, 20. Yüzyıl Viyana’sını Anlatmayı Sürdürüyor

Hakan Muhafız 4. Sezon incelemesi

Hakan: Muhafız 4. Sezon İncelemesi: Karışık Son, Aynı Hikâye