in ,

Stargirl 1. Sezon Öncesi Son Fragman Yayında

Stargirl 1. sezon öncesi diziden son tanıtım fragmanı paylaşıldı. DC Universe Originals yapımı seri 18 Mayıs’ta yayınlanacak.

Stargirl 1. Sezon DC Universe
- Reklam -
- Reklam -

DC’nin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan Stargirl dizisinin 1. sezonu için son fragman yayınlandı. Bir dakikalık fragmanla birlikte yayınlanan yeni görüntüler, Starlgirl’ün kahramanlığa nasıl adım attığına ışık tutuyor.

Stargirl; akıllı, atletik ve her şeyden önce nazik bir kız olan Courtney Elizabeth Whitmore’un maceralarını konu edinecek. Bu lise öğrencisinin görünüşte mükemmel olarak gözüken hayatı, annesinin yaptığı yeni evlilikle birlikte Los Angeles’tan Nebraska Blue Valley’ye taşınmasıyla birlikte altüst oluyor.

Stargirl 1. Sezon DC Universe

- Reklam -

Yeni bir okula uyum sağlamak, yeni arkadaşlar edinmek ve yeni bir üvey aileyle uğraşmak için mücadele eden Courtney, üvey babasının bir sırrı olduğunu keşfeder: Onun bir süper kahraman yardımcısı olduğunu öğrenir. Uzun süredir kayıp olan kahramanın kozmik gereçlerini ödünç alan Courtney, tamamen yeni bir süper kahraman nesli için beklenmedik bir ilham kaynağı olur.

Yayınlanan yeni fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Stargirl 1. Sezon | Final Fragman

YouTube video

Dizide süper kahraman kaderini kabul ettiği için Stargirl olan Courtney Whitmore rolünü daha çok Rock of School ile tanınan Brec Bassinger üstleniyor. Golden Age Starman/Sylvester Pemberton karakterini Joel McHale, Pat Dugan’ı ise Luke Wilson canlandırıyor. Yapımda ayrıca Brian Stapf, Amy Smart, Henry Thomas, Anjelika Washington ve Lou Ferrigno Jr. gibi isimler yer alıyor. Yapımı televizyona uyarlayan yaratıcı isimler ise Geoff Johns ve Greg Berlanti.

Daha önce Captain Marvel ile adını tüm dünyaya duyuran Pınar Toprak, daha önceden duyurulduğu üzere dizinin müziklerini hazırlayan isim olarak karşımıza çıkıyor.

- Reklam -

stargirl 1. Sezon

Stargril 1. sezon bölümleriyle 18 Mayıs 2020 tarihinde DC Universe üzerinden yayında olacak. Yapım ayrıca Arrowverse dizilerinin çoğunun yayınlandığı The CW kanalında da gösterilecek. İlk sezon toplamda 13 bölümden oluşacak.

Stargirl ilk defa Temmuz 1999 tarihinde Stars and S.T.R.I.P.E. çizgi romanında karşımıza çıkmıştı. Karakterin yaratıcısı olan Geoff Johns, 1996 yılında bir uçak kazasında kaybettiği kız kardeşi anısına karakteri ortaya çıkarmış. Stargirl hem isim hem de sima olarak Johns’ın kız kardeşi Courtney’ye benziyor.

Yayınlanan bu kısa fragmanı sizler nasıl buldunuz? Diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum aracılığıyla bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Yeni Transformers Macerasının Vizyon Tarihi Açıklandı

Kaynak: Geek Tyrant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Houston! We have problems! :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

American Horror Story Spinoff

American Horror Story Yan Dizisine Kavuşuyor

The Twilight Zone 2. Sezon Çıkış Tarihi Fragman

The Twilight Zone 2. Sezon Çıkış Tarihi ve Fragman