in ,

Station Eleven Fragmanı: HBO Max’in Yeni Salgın Dizisi Yolda

Station Eleven fragmanı yayınlandı. Yeni HBO Max dizisi, ölümcül bir salgın sonrası dünyada yaşayan bir grubun maceralarını konu ediniyor.

Station Eleven fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Station Eleven fragmanı paylaşıldı. Yeni HBO Max dizisi, pandemi sonrası harap edilmiş bir dünyada yaşayan insanların hayatını konu edinecek.

Emily St. John Mandel’in İstasyon On Bir adlı 2014 çıkışlı romanına dayanan Station Eleven, kıyamet gribi salgınının başlangıcı ve sonrasında birkaç karakterin yaşadığı olayları konu ediniyor. İlk defa Haziran 2019’da diziye uyarlanacağı duyurulan roman (yani gerçek dünyamızı saran Koronavirüs pandemisinden önce) 2014 yılının en iyi kitaplarından oluşan farklı listelere de girmişti. George R.R. Martin, kitapla ilgili olarak şunları söylemişti:

“Çok iyi bir roman. Oldukça güzel… Bu yıl okuduğum kitaplar arasında diğerlerinin önüne çıkanlardan biri: İstasyon On Bir… Güzel yazılmış ve müthiş melankolik, uzun zaman unutulmayacak ve tekrar okunacak bir kitap.”

- Reklam -

Ancak elbette, Covid-19 pandemisinin başlangıcından yarım yıldan fazla bir süre önce yapılan duyurunun zamanlaması, o tarihten bu yana dünyayı değiştirdi. Haliyle dizi henüz çıkmadan önce bile ileri görüşlülüğü ile ön plana çıkartıldı.

Geçen kasım ayında kısa bir teaser’ı yayınlanan dizinin resmi fragmanı da kısa süre önce HBO Max tarafından paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Station Eleven Fragmanı | İZLE

YouTube video

Kanalın dizi için yaptığı resmi tanımlama ise şu şekilde:

“Emily St. John Mandel’in uluslararası çok satan kitabından uyarlanan Station Eleven, kaybedilenlerin en iyisine tutunarak dünyayı yeniden inşa etmeye ve yeniden hayal etmeye çalışan, yıkıcı bir gripten kurtulanları takip eden kıyamet sonrası bir dizi niteliğini taşıyor.”

- Reklam -

Yeni HBO Max dizisi, Emma Stone ve Jonah Hill’in başrollerini paylaştığı Netflix’in beğenilen mini dizisi Maniac’ın da başında olan Patrick Somerville tarafından yaratıldı ve yazıldı. Atlanta’nın birkaç bölümünü yöneten Hiro Murai de diziyi yöneten isimler arasında yer alıyor. Başrollerinde Mackenzie Davis, Himesh Patel, Lori Petty ve David Cross gibi isimlerin yer aldığı maceranın çekimleri geçen temmuz ayında tamamlandı.

Station Eleven, ilk bölümü ile 16 Aralık 2021 tarihinde HBO Max kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak. Toplamda 10 bölümden oluşacak olan ilk sezonun haftalık olarak yayınlanması bekleniyor.

Station Eleven’ın yayınlanan yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeşil Bambu ve Diğer Fantastik Öyküler - Osamu Dazai

Japon Edebiyatının Kült Yazarı Osamu Dazai’den: “Yeşil Bambu ve Diğer Fantastik Öyküler”

Foundation 1. Sezon İncelemesi

Foundation 1. Sezon İncelemesi: Asimov’un Sosyopolitik Uzay Operası “Vakıf” Ekrana Nasıl Taşındı?