in

Stephen Amell, The Flash Dizisinin Final Sezonu için Arrow Rolüne Geri Dönüyor

Stephen Amell bir kez daha Green Arrow karakterine bürünüyor. Ünlü oyuncu The Flash’ın 9. ve final sezonunda ikonik karakteri yeniden canlandıracak.

Stephen Amell The Flash Final Sezonu ile Arrow Rolüne Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Stephen Amell, The Flash 9. ve final sezonu için Green Arrow olarak geri dönmeye hazırlanıyor. 41 yaşındaki ünlü oyuncu, son olarak 2020 yılında final yapan dizisinde Oliver Queen karakterini canlandırmıştı.

The CW en uzun süredir devam eden Arrowverse serilerinden biri olan The Flash‘ı sonlandırmaya hazırlanıyor. Kanal 2022’de The Flash 9. sezona 13 bölümlük bir yenileme verdi ve bunun da serinin sonu olacağını duyurdu. Grant Gustin bir sezon daha Barry Allen olarak geri dönecek. Dizinin diğer yıldız isimleri Candice Patton ve Danielle Panabaker de son sezonda sırasıyla Iris West-Allen ve Caitlin Snow olarak geri dönüyor.

Stephen Amell The Flash 9. ve Final Sezon Arrow

- Reklam -

Dizinin 9. ve son sezonu için Kid Flash, Diggle ve Bloodwork gibi karakterlerin geri döneceği duyurulmuştu. Şimdi de Arrowverse evreninin ilk karakteri Green Arrow’un da final sezonunda yer alacağı paylaşıldı. The CW kanalının yaptığı resmi paylaşım ardından dizinin yapımcısı Eric Wallace şunları söyledi:

“Son sezonumuz duyurulur duyurulmaz Stephen Amell’in geri dönüp ikonik rolünü yeniden canlandırmasını istediğimizi biliyorduk. Ne de olsa Barry Allen’ın süper kahraman olma yolunda ilk adımı atmasını sağlayan Oliver’dı. Bu nedenle Flash Takımı’ndaki herkes, dizinin son sezonunda Oliver’ın dönüşünün ne kadar önemli olduğunun farkında. Sonuç, Arrowverse hayranlarının beğeneceğini umduğumuz destansı ama duygusal bir bölüm oldu. Tüm bunlar dokuz harika yıl boyunca gösterimizi izleyen ve destekleyen herkese ‘teşekkür ederim’ demek için. Herkesin Grant ve Stephen’ın yeniden birlikte dünyayı kurtardığını görmesini kesinlikle bekleyemeyiz. Ve evet, heyecan, ürperti ve gözyaşı olacak.”

Stephen Amell: “The Flash Final Sezonu için Arrow Rolüyle Geri Dönmek Büyük Bir Onur”

YouTube video

Stephen Ammel de sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir video ile dönüşüyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Merhaba. Evet, The Flash’ın 9. ve son sezonu için geri dönüyorum. Neden? Fark etmez. Nasıl? Fark etmez. Greg Berlanti beni aradı ve ‘The Flash bitiyor. Acaba sen de…’ dedi ve ‘Evet! Cümleni bitirmene bile gerek yok,’ dedim. The Flash’a gelmeyi her zaman ama her zaman sevmişimdir. Oyuncu kadrosunu seviyorum. Ekibi seviyorum. Greg Berlanti ve Eric Wallace’a böyle bir dünya yarattıkları için teşekkür ediyorum. Grant [Gustin] ve Candice [Patton] ile yönetmen Danielle [Panabaker] ve diğer oyunculara da, beni kabul ettikleri için teşekkür ederim. Lütfen bana bu konuda daha fazla sormayın. Sadece yayınlandığında izleyin.”

- Reklam -

Stephen Amell ayrıca Twitter hesabı üzerinden setten bir fotoğrafı da “Geri dönmek ne büyük onur.” sözleriyle paylaştı.

Stephen Amell The Flash Arrow set

Final sezonu 8 Şubat 2023 Çarşamba günü başlayacak ve bölümler haftalık olarak yayınlanacak. Ancak Stephen Amell’in hangi bölümde yer alacağı henüz açıklanmadı.

Stephen Amell’in bir kez daha Arrow karakterini canlandıracak olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? The Flash dizisini takip ediyor muydunuz? Bu özel bölümü izleyecek misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Paul Mescal, Gladiator 2 Başrol

Ridley Scott’ın Yeni “Gladiator” Filminde Başrol Paul Mescal Oldu

Edward Norton Pocahontas Soyu

Edward Norton’ın Soyunun Amerikan Yerlisi Pocahontas’a Dayandığı Ortaya Çıktı