in

Steven Moffat’ın Netflix ve BBC Ortak Yapımı “Dracula”sı Görücüye Çıktı

Steven Moffat’ın da yaratıcı ekibinde yer aldığı Netflix ve BBC ortak yapımı Dracula mini dizisinden ilk görseller yayınlandı.

Dracula
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Who ve Sherlock dizileriyle adını sık sık duyduğumuz usta yapımcı Steven Moffat’ın, Netflix ve BBC One ortaklığında hazırlanan Dracula mini-dizisinden ilk görseller geldi.

Steven Moffat ve Mark Gatiss’in yapımcılığında çekilen yeni Dracula dizisi bizleri hayli meşgul edecek gibi. Başrolünde Cannes ödüllü film The Square’de yer alan Danimarkalı Claes Bang’in oynadığı yapımdan paylaşılan görseller oldukça heyecan verici.

Bram Stoker’ın korku ve gotik edebiyatının mihenk taşı eserlerinden uyarlanacak yeni mini dizi kadrosuyla da adeta ışıldıyor. Oyuncu kadrosunda yer alan bazı isimler şu şekilde: John Heffernan, Joanna Scanlan, Sacha Dhawan, Jonathan Aris, Nathan Stewart-Jarrett, Lyndsey Marshal, Chanel Cresswell, Matthew Beard, Lydia West, Paul Sofia Oxenham ve John McCrea.

- Reklam -

BBC One ve Netflix ortak yapımı olacak proje 90 dakikalık 3 bölümden oluşacak. Klasik eserden ilhamla çekilecek bu yeni Dracula dizisi bizleri oldukça heyecanlandırıyor.

Yapım İngiltere’de BBC One üzerinden yayınlanacak. Mini dizinin global yayın hakları ise Netflix’te olacak. Dracula’nın yayın tarihi henüz açıklanmış değil.

- Reklam -

Claes Bang’li yeni Kont Dracula’yı siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Forumlarınıza gelerek bizlerle paylaşmayı unutmayın!

moffat dracula

moffat dracula 2


* Bram Stoker’ın “Drakula”sını Yaratan Dünya: Londra Kütüphanesi

* Gotik Edebiyat: Hayaletler, Ucubeler ve Deliler

* Yetişkinler İçin Fantastik Edebiyat

* Dünden Bugüne: Dracula Efsanesi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for M3rett0 M3rett0 dedi ki:

    Moffat yapıyorsa uzak durmak lazım.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Drakula olunca illa uzun tırnak olmak zorunda mı ? Hoşuma gitmedi benim. Ama, yine de çok ön yargılı değilim :slight_smile:

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Vampirlerden, Draculalardan gına geldi. :slight_smile:

  4. Avatar for Tilqi_Gin Tilqi_Gin dedi ki:

    Moffat uzun süre bir projede durunca batırıyor, öbür türlü yazımı çok iyidir, çok da gömmeyin yani. Mini dizi olduğu için kendini baltalama serüvenine giremeyecektir.

  5. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Şu poz bana şunu hatırlattı: :smiley:

    giphyq

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Pacific Rim

Pacific Rim Bu Defa da Netflix Animesi Oluyor!

Gobeklitepe

Dünya Tarihini Değiştiren Göbeklitepe UNESCO ile İlk Yılını Tamamladı