in

Stranger Things 3. Sezonuyla Netflix Rekoru Kırdı

Stranger Things dizisi 3. sezonuyla Netflix’in bütün rekorlarını altüst etmeyi başardı!

Stranger Things
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things oldukça uzun bir aradan sonra 3. sezonuyla yeniden hayranlarıyla buluştu. 4 Temmuz 2019′da Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayan yeni sezon ise izleyici rekorlarıyla birlikte geldi.

Netflix’in sevilen dizisi Stranger Things yayınlanalı henüz bir hafta olmadı. Ancak yeni sezon şimdiden kanalın rekorlarını altüst etmiş durumda. Bekleyişi bile olaylı geçen, davalara konu olan dizinin yeni sezonu hakkında elbette söylenecek çok söz var.

Ancak şimdilik sözü Netflix US Twitter sayfasına bırakalım. Kanal bugün yaptığı açıklamada yeni rekoru hayranlarla paylaştı. Tweet şu şekilde:

- Reklam -


Stranger Things 3 rekor Netflix rekoru kırıyor!

4 Temmuz’daki lansmandan bu yana 40.7 milyon hane halkı Stranger Things 3. sezonunu izledi. Bu rakam diğer dizi ya da filmlerin ilk dört günlük izlenme oranlarından çok daha fazla. Ayrıca, 18.2 milyon kişi de sezonu çoktan bitirdi bile!
Netflix bir filmin ya da dizinin izlendi sayılabilmesi için o kişinin videonun en az %70’ini izlemiş olması gerekliliği üzerinden hesap yapıyor. Elbette eldeki verileri başka bir kaynak doğrulamış değil. Sözü söyleyen kanalın kendisi. Haliyle bu rakamlara güvenip güvenmemek sizin elinizde.

Netflix’in Adam Sandler, Jennifer Aniston ve Luke Evans’lı Murder Mystery filmi ilk üç günde 30 milyon kişi tarafından izlenmişti. Sandra Bullock’lu Bird Box filmi ise ilk 7 günde 45 milyona ancak ulaşabilmişti.

4 günde 40.7 milyon kişilik Stranger Things istatiği, bu anlamda kulağa oldukça kıymetli geliyor. Dizinin yeni sezonu, en azından izlenme oranları açısından başarıyı yakalamış gibi görünüyor.

Duffer Kardeşler‘in yaratıcısı olduğu Netflix yapımının kadrosunda Millie Bobbie Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matazarro, Caleb McLaughlin, Winona Ryder, David Harbour, Joe Keery gibi isimleri barındırıyor.

Hawkins kasabasındaki çocukların başından geçen esrarengiz olayları konu eden dizinin 3. sezonu şu sıralar yayında.

Bu izlenme oranları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yeni sezonu beğendiniz mi? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: engadget


Stranger Things Davası Başlamadan Düştü

Netflix ve Disney, Georgia Eyaletini Boykot Edebilir

Stranger Things Evreni Çizgi Romanlarla Genişliyor

Netflix Yeni Yapımlarının Çoğunda Sigara Kullanımını Yasaklayacak

Stranger Things’in İlk Resmi Romanı “Suspicious Minds”tan Tadımlık Bölüm

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    40 milyon kişi yeni sezondan en az bir bölüm bitirmiş ama 18 milyon kişi de tüm sezonu bitirmiş. 4 günde 18 milyon kişinin sezonu binge watching yapması daha kıymetli.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harry Potter

Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın İlk Baskısından Biri Açık Artırmada Satılacak

Jorge Luis Borges

Jorge Luis Borges’in Görme Yetisini Yitirdikten Sonra Çizdiği Otoportresi