in ,

Stranger Things’in 4. Sezonunun İlk 8 Dakikası Yayınlandı ve Bölüm Süreleri Belli Oldu

Stranger Things 4. sezonunun ilk 8 dakikası ücretsiz olarak paylaşıldı. Sevilen Netflix dizisinin sinema filmi kıvamındaki bölüm uzunlukları da ortaya çıktı.

Stranger Things 4. sezon 1. bolum izle
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 4. Sezon 1. Bölüm için ilk 8 dakikalık kısım ücretsiz olarak paylaşıldı. Netflix, sevilen ve uzun süredir yeni sezonu beklenen dizisinin bölüm isimlerini ve uzunluklarını da duyurdu.

Duffer Kardeşler tarafından yaratılan bilimkurgu korku dizisi, 80’lerin ortalarında kurgusal Hawkins kasabasında geçiyor ve kendilerini Upside Down olarak bilinen alternatif boyuttan gelen korkunç tehditlerle savaşan bir grup genç arkadaşa odaklanıyor. İlk sezonu 2016 yılında başlayan ve Netflix’in en sevilen orijinal yapımlarından biri haline gelen Stranger Things’in kadrosunda ise Millie Bobby Brown, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery ve Maya Hawke gibi birçok isim yer alıyor.

Çalışmaları 3. sezon finalinden altı ay sonra başlayan 4. sezon, hayranlar tarafından uzun süredir bekleniyor. Yaklaşık 3 yıllık bir aranın ardından, merakla beklenen dizi 4. sezonun ilk kısmı ile geri dönüyor. Dijital yayın devi, dizinin yayınlanmasına sadece bir hafta kala her iki kısım için de bölüm sayılarını ve uzunluklarını açıkladı. Ayrıca sezonun başlangıcından ilk 8 dakikayı da YouTube hesabı üzerinden herkese açık olarak paylaştı.

- Reklam -

Yayınlanan kısmı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Stranger Things 4. Sezon 1. Bölüm İlk 8 Dakika Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Bölümü YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Toplamda 9 bölümden oluşacak olan dizinin ilk 7 bölümü 27 Mayıs 2022’de çıkacak. 8 ve 9. bölümler ise 1 Temmuz 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Anca platformun diğer işlerine göre dizinin son 3 bölümü, oldukça uzun sürelere sahip. Dizinin 4. sezonu, önceki sezonlardan beş saat daha uzun olacak. Sadece 1 Temmuz’da yayınlanacak son 2 bölüm bile yaklaşık 4 saat sürecek.

- Reklam -

Son 3 bölüm sürelerini paylaşmak gerekirse:

“Chapter 7: The Massacre at Hawkins Lab” – 1 saat 38 dakika
“Chapter 8: Papa” – 1 saat 25 dakika
“Chapter 9: The Piggyback” – 2 saat 30 dakika

Son iki bölümü sinema filmleri uzunluğunda olacak dizi için Duffer Kardeşler’in daha önce belirttiği en uzun ve epik sezon olacak açıklamasını da doğrular nitelikte.

Stranger Things’in yeni sezonunun ilk 8 dakikasını sizler nasıl buldunuz? Özellikle son bölümlerin uzunlukları konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Three Thousand Years of Longing fragmanı George Miller

George Miller’ın Yeni Filmi Three Thousand Years of Longing’ten İlk Fragman

kör nokta hbo max

HBO Max Türkiye’nin İlk Orijinal Yapımı Belli Oldu: Konusu ve Detayları Ortaya Çıktı