in

Stranger Things 4. Sezon Beklettiğine Değecek

Stranger Things 4. sezon bölümleri Koronavirüs gecikmesine değecek. Dizinin oyuncuları bekleyişi senaryo açısından olumlu buluyor.

Stranger Things 4. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 4. sezon çekimleri henüz yeniden başlamadı. Ancak dizinin oyuncularından Joe Keery, yeni sezonun izleyicileri beklettiğine değeceğini ifade ediyor. Koronavirüs arası yaratıcı ekibe de senaryoyu yeniden gözden geçirme fırsatı vermiş!

Stranger Things’in 4. sezonunun çekimleri, dünya çapında Koronavirüs salgını nedeniyle bütün setler kapatıldığı esnada henüz ilk haftalarındaydı. Yeni sezonun bölüm sayısına ekstradan bir yeni bölümün eklenmesiyle bu gecikme oyuncular ve ekip için faydalı bir araya dönüştü.

Dizide Steve Harrington karakterine hayat veren Joe Keery bu gecikmenin bir eksiklik oluşturacağını düşünmüyor. Genel olarak, ekibin zaten her şeyin en iyisini yapmak için çok fazla emek sarf ettiklerini vurguluyor.
“Bu durum kesinlikle onlara yazmak için daha fazla zaman sunuyor ve benim açımdan bu iyi bir şey. (…) Sanırım çocukların giderek büyümesi gibi bir sorunla karşı karşıyayız, ama bunun dışında, diziyi insanlar için mümkün olan en kısa sürede yayınlamak istediğimizi düşünüyorum. Bu kesinlikle doğru. Ancak (Duffer) kardeşlerin her zaman aşırı derecede özen gösterdiği nokta, şovun kalite kontrolüdür. Yani, bu onlara vizyonlarının ne olduğunu anlamaları için daha fazla zaman veriyorsa, o zaman evet, bence bu iyi bir şey olabilir.”
Stranger Things 4. Sezon

- Reklam -

4. sezonla ilgili herhangi bir “hiperbolik beyanı” olup olmadığı sorulduğu zaman, gülerek cevap veriyor ve ekliyor: “Bu çılgınlık! Bu çılgınlık! Hmm, ne söylenmeli … Umarım beklemeye değer.”

Stranger Things 4. Sezon Senaryosunun Üzerinden Tekrar Geçildi

Keery’nin yorumlarının yanı sıra, geçen hafta The Hollywood Reporter ile kendi fikirlerini paylaşan Nancy Wheeler’ı canlandıran başrol oyuncusu Natalia Dyer da yaşanan gecikmenin senaryoya etkisine dair konuşuyor:
“Normalde, ilk birkaç senaryoyu alırız ve sonrasında programa göre yazarların yazmaya devam etmeleri gerekir ve sizin de tahmin edeceğiniz üzere bir senaryoyu tamamlamak biraz zaman alır. Yani, bu bir tür ‘biz çekimleri hallederken yazmaya devam edilen’ bir politika gibi, ancak yeterince zamana sahiplermiş gibi görünüyor. Bence bu süreç yazarlar için büyük bir nimet olabilir, çünkü oturup düşünmek ve yaratmak için bolca zamanları oldu. Öyleyse, her şeyi yerli yerinde göreceğiz gibi görünüyor.”
Keery ve Dyer ile birlikte yeni sezon için geri dönecekleri onaylanan diğer oyuncular şu şekilde: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Charlie Heaton, Priah Ferguson ve Cara Buono.

Stranger Things 4. Sezon

Netflix’in popüler serisinin prodüksiyon sürecinin ne zaman devam edeceği geçen günlerde belli oldu. Çekimler 17 Eylül 2020 tarihinde yeniden başlayacak. Bu durum da dizinin devam bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı sorusuna en erken 2021’in ikinci yarısı cevabını verdirtiyor.

- Reklam -

Sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz neler? Sizce Stranger Things’in 4. sezonunda ne gibi değişiklikler ile karşılaşacağız? 2021’den önce yeni sezonu izleme fırsatımız olduğunu düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Stranger Things 3. Sezona Ne Kadar Hakimsin?

Kaynak: Comic Book

Oğuzhan Karacaoğlan

Edebiyatın her türü ile haşır neşir, konsept sanat ve karakter tasarımı delisi. İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrenimine devam eden arada bir kendi diyarlarında kaybolan en tazesinden bir yazar adayı.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    Ben diziyi izlemiştim Eylül ayında falan çöp bir dizi bence. Kısır döngü. Her sezon canavar geliyor yok oldu diyorlar geri geliyor şimdi kesin Rusya da da o hayvan olur izlemeyenler için söylüyorum zamanınıza yazık

  2. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Netflix’in After Life dışı ses getiren dizilerinin hiçbirini sevemedim. Stranger Things de buna dahil. İçine giremiyorum nedense, sanırım biraz daha şans vermem gerekiyor.

    Ancak tuhaftır ki her ay Netflix alıyorum. Gerçi biraz dil kasmak için ama, olsun.

  3. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    80’ler tarzı serüvenleri, 2000 sonrası hikâyeciliğiyle sentezlediği için hoşuma gidiyor. Beslendiği klişeleri yeri gelince bir adım öteye taşıyor, yeri geliyor olduğu gibi kullanıyor.

    Dizi bölümlerine ayrılmış film gibi zaten. Kendi formülünden şaşmadan, bir öncekinin biraz daha fazlası kıvamında.

    Fakat yine aynı sebeplerden ötürü seriye çok coşmuyorum. O yüzden daha 3. Sezonu bile izlemedim. Bir gün kafama eserse izlerim.

  4. Avatar for Soultake Soultake dedi ki:

    Bence bu dizi 1. sezonda bitseydi müthiş bir dizi olabilirdi, ama uzattıkça tadı kaçtı gibime geliyor. Ha, izler miyim yeni sezonu; kesinlikle.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ryan reynolds mint mobile plus

Ryan Reynolds Kendi Yayın Servisini Başlattı

Atiye 2. Sezon Çıkış Tarihi

Atiye 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı