in

Stranger Things’in 4. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu: İki Kısım Halinde Geliyor

Stranger Things’in 4. sezon çıkış tarihi belli oldu. Uzun süredir beklenen Netflix dizisi, iki kısım halinde gelmeye hazırlanıyor.

Stranger Things 4. Sezon Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 4. sezon çıkış tarihi duyuruldu. Netflix, popüler dizisinin uzun süredir beklenen yeni sezonunu iki kısım halinde hayranlarıyla buluşturacak.

Duffer Kardeşler tarafından Netflix için hazırlanan korku ve bilimkurgu temalı Stranger Things, 1980’lerde bölgede yürütülen karanlık hükûmet deneyleri nedeniyle çeşitli doğaüstü tehditlerin saldırısına uğrayan kurgusal Hawkins kasabasına odaklanıyor. İlk sezonu 2016 yılında yayınlanan dizi, Mike Wheeler ve arkadaşlarının bir laboratuvardan kaçan psikokinetik güçlere sahip olan Eleven ile tanışmasını ve Upside Down olarak bilinen alternatif boyutu içeren karanlık varlıklarla uğraşmalarını konu ediniyordu.

Dizide Mike’ı canlandıran Finn Wolfhard ve Eleven’ı oynayan Millie Bobby Brown dışında Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Cara Buono, Dacre Montgomery ve Maya Hawke gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Çıktıktan çok kısa bir süre sonra büyük bir popülerliğe kavuşan yapım, son olarak Temmuz 2019’da yayınlanan 3. sezon ile hayranlarının karşısına çıkmıştı. Koronavirüs pandemisinin de gelmesiyle birlikte ne yazık ki çok önceden onayı alınmış olan 4. sezon bir türlü dijital yayın servisinin kütüphanesindeki yerini alamadı. Ancak sonunda, çok beklenen yapımın devam sezonunun çıkış tarihi ortaya çıktı.

- Reklam -

Stranger Things 4. Sezon 27 Mayıs 2022’de Başlıyor

Stranger Things 4. Sezon Çıkış Tarihi

Duffer Kardeşler, hayranlara yazdıkları bir mektup ile Stranger Things 4. sezonun Netflix üzerinden ne zaman yayınlanacağını açıkladı. Aynı zamanda dizinin geleceğiyle ilgili diğer haberleri de paylaştı.

Yeni yapılan duyuruyla birlikte beklenen maceranın iki kısım halinde yayınlanacağı da ortaya çıktı. Duyurda Stranger Things 4’ün 1. kısmının 27 Mayıs 2022’de, 2. kısmının ise 1 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacağı belirtildi.

Stranger Things 4. Sezon afişler

- Reklam -

Duffer Kardeşler, çıkış tarihinin yanı sıra 4. sezonun neden bu kadar gecikmeli geldiğini de açık mektupları üzerinden paylaştılar. Uzun bir süre geçtiğinin farkında olan kardeşler, benzeri görülmemiş uzunlukta bir sezonun hayranları beklediğini ve bugüne kadarki en görkemli Stranger Things sezonunun yolda olduğunu söylediler. Hemen aşağıdan mektubun tam haline ulaşabilirsiniz.

Duffer Kardeşler mektup

4. sezon gecikmeli gelse de bir final olmayacak. Maceranın 5. sezon onayı da çok önceden duyurulmuştu. Stranger Things, 5. sezonu ile final yapacak.

Stranger Things’in sonunda iki kısım halinde de olsa geliyor olması konusunda neler düşünüyorsunuz? 4. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Boys: Diabolical fragmanı

The Boys Evrenini Genişletmeye Hazırlanan “Diabolical”dan Fragman Yayınlandı

Evrendeki En Küçük Işıklar - Sara Seager

Sara Seager’ın Ötegezegenlerin Peşine Düştüğü Anı Kitabı “Evrendeki En Küçük Işıklar” Türkçede