in

Stranger Things 4. Sezon David Harbour’un Favorisi Olmuş

Stranger Things 4. Sezon, dizinin Şef Jim Hopper’ını canlandıran David Harbour’un favorisi olmuş. Oyuncu, yeni sezonun en iyisi olduğunu düşünüyor.

Stranger Things 4. sezon jim hopper David Harbour
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 4. sezon, dizinin en iyi sezonu olabilir! Polis şefi Jim Hopper’i canlandıran David Harbour, yeni sezonun favorisi olduğunu açıkladı.

Oyuncunun canlandırdığı karakteri en son gördüğümüzde Rusya’da esir durumdaydı. Üçüncü sezonun sonunda Hawkins merkezli ekip dağılmışrı ve hayranlar yeni sezonda işlerin nasıl ilerleyeceğini merak ediyordu.

Yeni sezonun çekimleri Koronavirüs pandemisi sebebiyle ertelenmişti. Mart ayında durdurulan yapım eylülde devam ettiyse de yeni sezonun yayın tarihi hâlâ açıklanmış değil. Daha önce karakterinin yeni sezondaki dönüşünü Gandalf’ın İki Kule’deki dönüşüne benzeten David Harbour, şimdi de yeni sezonun dizinin en iyisi olduğunu söyledi.

- Reklam -

David Harbour, mayıs ayında vizyona girecek Black Widow filminin tanıtımları sırasında konuştu. Stranger Things’in yaratıcıları Duffer Kardeşler’in hayranların isteklerini dinlediklerini ve fikirlerinin arasına bunları da ekleyerek sezonu yazdığını belirtti. Sonrasında kendi karakteri hakkında konuşan oyuncu, bu sezon Hopper’ın farklı bir şekilde işlendiğini, bu yüzden sezonun favorisi olduğunu açıkladı.

Stranger Things 4. Sezon: HopperStranger Things 4. Sezon: Hopper
Duffer Kardeşler tasarladıkları senaryoyu değiştirmeseler de hayranların tepkisini ciddiye alıyor. Bu sezonda sevdiğiniz karakterlerin sevdiğiniz özelliklerini bol bol göreceksiniz ama işler değişecek de. Hopper önceki sezonlarda çocukların koruyucusu ve bir kanun adamıydı. Şimdiyse, bir esir. Tuzağa düşürüldü ve yapayalnız. Karakterinin daha önce gösterilmeyen yönleriyle tanışacaksınız. Bu sezon benim favorim çünkü Hopper gerçek rengini ve neler yapabileceğini gösterecek.”

Stranger Things 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Netflix’in en çok izlenen orijinal yapımı olan Stranger Things, yayın servisi için özel bir yere sahip. Koronavirüs döneminde pek çok dizi artan yapım maliyetleri sebebiyle iptal edilmişken böyle bir durum Stranger Things için söz konusu bile olmamıştı. 2019’da çıkan üçüncü sezonun ardından daha da artan beklentinin 2021’in başlarında son bulması umulsa da, ertelemelerle bu mümkün olmayacak gibi duruyor. Çekimler yeniden durdurulmadığı sürece 2021 yaz veya sonbaharda dördüncü sezonu izlememiz olası.

Stranger Things 4. Sezon Çekimleri Koronavirüs Devam Tarihi

- Reklam -

Sezonlarının arasında bir yıldan uzun süre olmasına artık alıştığımız Stranger Things yeni sezonunda daha da uzayan beklemenin değeceğini söz vermişti. Üçüncü sezonda parçalanan ekibin nasıl yine bir araya geldiğini öğreneceğimiz sezon, yeni katılan karakterlerle birlikte şimdiye kadar izlediklerimizden çok daha büyük olacak. Stranger Things’in pek çok Netflix dizisinin aksine 5. sezon için de onaylandığını hatırlatalım.

Yeni sezonda Hopper’dan neler bekliyorsunuz? Dizinin geleceğiyle ilgili teorileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Mandalorian 2. Sezon İncelemesi

The Mandalorian 2. Sezon İncelemesi: Star Wars Evrenini Kurtaran Dizi (mi?)

Aria the Animation inceleme

Aria the Animation İncelemesi: Nefes Kesen Manzaralar ile Huzurlu Bir Anime