in

Stranger Things 4. Sezon ile Final Yapabilir

Stranger Things final bölümleri beklenenden yakın olabilir. İddialara göre Netflix’in popüler dizisi, iki kısımdan oluşacak 4. sezon ile final yapacak.

Stranger Things 4. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in popüler fantastik dizilerinden Stranger Things final hazırlığı içinde. Duffler Kardeşler’in sevilen dizisi, 3. sezonla kanalın en başarılı yapımları arasında yer almayı başarmıştı. 4. sezon onayını da çabucak alan yapım, şimdi yeni söylentilerin ortasında kaldı.

Stranger Things 3. sezonu, ilk dört hafta sonunda 64 milyon kullanıcı tarafından izlendikten sonra; dizinin yeni sezon onayı alacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Zaten hikâye de böyle bir devama elverişli bir şekilde noktalanmıştı. Ancak gelecek sezonun son olma ihtimali, bir süredir akılları kurcalıyordu. Ortaya çıkan yeni bilgiler, 4. sezonun iki kısma bölüneceği yönünde.

5. sezon yerine, gelecek sezonu iki kısım halinde yayınlamayı planlayan bu planın nedeni ise aslında bekleyen bölümlerin tek bir hikâyeye odaklanıyor olması.

- Reklam -

Stranger Things Finali 5. Sezon Yerine 4. Sezon İkinci Kısımda Gelebilir

Netflix’in dizi sezonlarını iki kısım halinde yayınlaması yeni bir olay değil. Rick and Morty, BoJack Horseman gibi yapımlarda bu yöntemi daha önce gördük. Kanal, en büyük özelliği olan “tüm sezonu tek seferde yayınlama” politikasını kimi yapımlarda bu şekilde esnetebiliyor. Böylece dizi, tek seferde yayınlanacağı haline göre daha uzun süre gündemde kalıyor.

Stranger Things 4. Sezon Final

Stranger Things için de aynı düşünce yapısının işlemesi bu açıdan oldukça olası gözüküyor. Aynı hikâyeye devam edileceği için ayrı bir sezon yerine 4. sezonun ikinci kısmı ile Stranger Things efsanesi önümüzdeki aylarda sonlanabilir gibi gözüküyor.

Elbette bu konuda resmi bir açıklama yapılmış değil. Dizinin 4. sezon çekimleri de henüz başlamadı. Prodüksiyon süreci içerisinde planlar her zaman değişiklik gösterebiliyor.

Duffler Kardeşler akıllarındaki nihai final için daha fazla bölüme ihtiyaç duymuş olabilir. Bunu, yepyeni bir sezonla değil de 4. sezonun ikinci kısmı ile vermek de sürükleyicilik açısından daha etkili olabilir. Netflix, dizilerin aynı sezonunun ikinci kısmını; yepyeni bir sezona nazaran daha kısa aralarla yayınlıyor. Bu da her ne kadar bizleri bekleyen tek bir Stranger Things sezonu olması açısından kulağa üzücü gelse de; final bölümleri için fazla beklemeyecek olmamız açısından da hayranları heyecanlandırıyor.

- Reklam -

Mike Wheeler’ı canlandıran genç oyuncu Finn Wolfhard, üçüncü sezon yayınlanmadan önce dizinin tam anlamıyla bağlanabilmesi için en çok iki sezona ihtiyaçları olduğunu belirtmişti.

stranger things final

Stranger Things 4. sezon çıkış tarihi için bir açıklama yapılmış değil. Dizinin 2020’nin son aylarında Netflix’teki yerini alması bekleniyor.

Siz bu kararı nasıl karşılıyorsunuz Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Test: Stranger Things 3. Sezona Ne Kadar Hakimsin?

Kaynak: We Got This Covered

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Asude Asude dedi ki:

    Lütfen bitsin artık,iyice sıktı… özellikle ana ekibe sinir oluyorum iyice cıvımaya başladılar
    Niye hala izliyorsun diye sorarlarsa:Steve😂

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bill Gates - The Codex Leicester

Bill Gates, Da Vinci’nin Meşhur Kitabını Satın Alıp Ekran Koruyucusu Yapmış

Yeşilin Kızı Anne

Yeşilin Kızı Anne: “Anne with an E” Adıyla Netflix’e de Uyarlanan Roman Türkçede