in ,

Stranger Things 4. Sezon Fragmanı Yayında

Stranger Things 4. sezon fragmanı yayınlandı. “Rusya’dan sevgilerle…” başlığıyla gelen fragman bir sürpriz de içeriyor!

stranger things 4. sezon fragman
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 4. sezonuna ait ilk fragman yayınlandı. Yaklaşık 1 dakika süren fragmanın sonunda izleyicileri bir sürpriz bekliyor.

3. sezonu geçtiğimiz yıl ortasında Netflix üzerinden yayınlanan ve sonu merak uyandırıcı şekilde biten diziyle ilgili nihayet ilk fragman yayınlandı. 50 saniyelik fragmanda Rusya soğuğunda bir demiryolunda çalışan işçileri ve başlarında duran polisleri görüyoruz. Video sonunda kafasındaki külahı çıkarıp yüzünü silen Jim Hopper ile karşılaşıyoruz.

Stranger Things

- Reklam -

Geçtiğimiz sezonun en merak edilen sorularının başında David Harbour’un canlandırdığı Hopper’ın ölüp ölmediği konusu geliyordu. Dizinin yeni sezon tarihi belli olmamakla birlikte yayınlanan ilk tanıtım fragmanıyla beraber Hopper’ın yaşadığını görmüş olduk.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Stranger Things 4. Sezon | İlk Fragman

YouTube video

Yayınlana ilk tanıtım fragmanında da görüldüğü gibi tahminler doğru çıktı ve Jim Hopper’ın yaşadığı ortaya çıktı. Pek tabii kesinleşen bu bilgiyle birlikte karakterin sondaki olaydan canlı olarak nasıl kurtulduğu ve jenerik sonrasında gösterilen olayın nereye vardığı şimdiden merak konusu oldu.

Geçtiğimiz yılın eylül ayında 4. sezon onayı alan ve ardından çekimleri başlayan dizinin, Netflix’in orijinal işleri arasında en çok izlenen yapımı olduğunu da belirtelim. 3. sezonu sadece ilk dört haftasında 64 milyon kişi tarafından izlenmişti. Bu da o günün şartlarında 158 milyon abonesi bulunan Netflix’in abone sayısının üçte ikisinin diziyi izlediği anlamına geliyordu.

- Reklam -

Bununla birlikte 4. sezona bazı yeni karakterlerin katılacağı da önceden duyurulmuştu. Hawkins kasabasından çıkıp çoğunlukla Rusya’da geçeceği bilinen dizi için yeni karakterlerin dahil olacağı tahmin ediliyordu. Dahil olan 4 karakterden üçü genç biri de yetişkin bir birey olacak. Yetişkin olanın Rus hapisanesinde görülen kişi olduğu düşünülüyor. Genç karakterlerin ise Eleven’ın yeni gittiği yerde edineceği arkadaş grubu olacağı tahmin ediliyor.

stranger things 4 hopper

Duffler Kardeşler’in yaratıcı olduğu Stranger Things’in 4. sezon ile final yapacağı ve final sezonunun da iki ayrı kısımdan oluşması bekleniyor.

Kısa da olsa Rusya’dan esintiler sunan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yeni sezona dair teorileriniz neler?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Stranger Things 3. Sezon İncelemesi: Macera Büyüyerek Devam Ediyor

*TEST: Stranger Things’in 3. Sezona Ne Kadar Hakimsin?

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for frht45 frht45 dedi ki:

    Fragman izlemeden beklemeye devam. :grin:

  2. Avatar for KelimeSilkeleyici KelimeSilkeleyici dedi ki:

    BİLİYORDUM!

    Yazmaya çalışıyorum ama izin vermiyor. Neden tek kelime yazamıyoruz ? :frowning:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher

The Witcher 2. Sezon Çekimleri Başladı

Sarayda Bir Yıl - Rana Demiriz

Sarayda Bir Yıl: Geçmişin Gizemleri Ortaya Çıkıyor