in ,

Stranger Things 4. Sezon Fragmanı: Tanıdık Yüzler Yeniden Bir Arada

Stranger Things 4. sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix’in en sevilen dizilerinden biri olan macera, 2022’de geliyor.

Stranger Things 4. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 4. sezon fragmanı, Netflix TUDUM etkinliğinde paylaşıldı. Duffer Kardeşler tarafından yönetilen yapımın yeni sezonu, sonunda uzun bir fragman ile hayranlarının karşısına çıktı.

Netflix’in çığır açan yapımlarından biri olan Stranger Things, her yeni sezonuyla çıtayı yükseltmeyi başarıyor. Bu nedenle hayranlarca 4. sezon için beklentiler yükselmeye devam ediyor. Ne yazık ki dizi, ekrana tekrar dönüş yolunda uzun bir yol ile karşı karşıya kaldı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşanan gecikmeler Stranger Things’in 4. sezon çekimlerini zora soktu ve o zamandan beri oyuncular ve ekip için uzun bir süreç oldu.

Neyse ki artık dizinin dönüşü gittikçe yaklaşıyor. Sevilen maceranın 4. sezon çekimlerinin tamamlandığı geçen günlerde, dizi oyuncularından Noah Schnapp’in verdiği bir söyleşi ile ortaya çıkmıştı. Ayrıca bu süreçte gelecek büyük olayları ima eden bir dizi teaser da yayınlandı. Elbette, Eleven ve Will Hawkins, Indiana’dan uzaklaşmış olsalar da, grup sezonun bir noktasında tekrar bir araya gelecek gibi görünüyor. Yine de, şu an için yeni sezonda neler olacağı sıkı bir şekilde gizleniyor. Netflix henüz gelecek sezon için tam bir fragman henüz yayınlamadı. Bunun yerine, 4. sezonun görüntülerine kısa bir bakış da dahil olmak üzere şifreli bilgiler verdi.

- Reklam -

Şimdi, yeni bir tanesi daha geldi. Bugünkü TUDUM etkinliği sırasında, Stranger Things 4. sezon için yeni bir teaser yayınlandı ve “Creel Evi” adlı gizemli yeni bir yer ortaya çıktı. Dizi yaratıcıları Duffer Kardeşler’in bu sezon fragmanlarda da tematik gitmeyi tercih ettikleri böylece ortaya çıktı.

İşte beklenen sezona “Creel Evi” başlığıyla gelen yeni fragman. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Stranger Things 4. Sezon Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Yine garip olayların yaşandığı fragmanda, bir ailenin Creel Evi’ne taşındığı görülebilir. Daha sonra, günümüzde harap olan evi araştıran Stranger Things’den tanıdık çetenin bir kısmını gösteren fragman, son olarak Upside Down’a bir bakışla son buluyor.

Merakla beklenen 4. sezonun 2022 yılı içerisinde geleceği fragmanda bir kez daha vurgulandı.

Stranger Things’in 4. sezonu için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Sandman Fragmanı

The Sandman Fragmanı: Beklenen Uyarlamaya İlk Bakış

The Witcher 3. Sezon Onayı: 2. Sezondan Yeni Fragman

The Witcher 3. Sezon Onaylandı! 2. Sezondan Yeni Bir Fragman Daha Geldi