in

Stranger Things 4. Sezon Oyuncu Kadrosu Netleşti

Stranger Things 4. sezon oyuncu kadrosuna toplam 8 yeni isim katıldı. Çekimleri devam eden Netflix dizisine dair yeni detaylar geldi.

Stranger Things 4. Sezon Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in adını geniş kitlelere duyuran yapımlarından birisi olan Stranger Things, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Stranger Things 4. sezon oyuncu kadrosu tüm detaylarıyla açıklandı.

3. sezon bölümlerini Temmuz 2019’da izleme fırsatı bulduğumuz yapım, 4. sezon onayını ise aynı yılın eylül ayında almıştı. Çalışmalara da hızlı başlayan Stranger Things, tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlere ara vermek durumunda kalmıştı.

Popüler dizinin 4. sezon çekimleri ekim ayında yeniden başladı. Şimdi ise yeni sezonda izleyicinin karşısına çıkacak aktör ve aktrisler duyuruldu. Buna göre yeni bölümlerde 8 yeni oyuncu; dizide karşımıza çıkacak: Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco, Joseph Quinn, Robert Englund, Sherman Augustus, Mason Dye, Nikola Djuricko ve Tom Wlaschiha.

- Reklam -

Stranger Things 4. Sezon 2021 Yılı İçerisinde İzleyicinin Karşısına Çıkacak

Duffer Kardeşler imzalı yapımda, yeni sezona dair şimdiye kadar bildiklerimiz sınırlı. Dizi 5. sezon onayını da çoktan aldı. Diziden şimdiye dek kısa bir tanıtım yayınlandı. Bununla birlikte 3. sezonun sonunda David Harbour tarafından canlandırılan Hopper’ın da yeni sezonda bizlerle olacağı biliniyor.

Stranger Things 4. Sezon

Winona Ryder, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Cara Buono, Noah Schnapp ve Sadie Sink yine yeni bölümlerde karşımıza çıkacak bazı ana oyuncular arasında.

Oyuncu kadrosuna yeni dahil olan ve 4. sezonda öne çıkacak ise üç oyuncu var:

Jamie Campbell Bower (The Mortal Instruments: City of Bones, Sweeney Todd), dizide psikiyatri hastanesinde çalışan Peter Ballard adlı bir görevliyi canlandıracak.

Eduardo Franco (Booksmart, The Binge), yapımda Jonathan’ın yeni yakın arkadaşı Argly rolü ile izleyici ile buluşacak.

Joseph Quinn (Catherine the Great, Howards End), yapımda 80’lerin korku tanımaz metalcisi Eddie Munson’a hayat verecek. Kendisi aynı zamanda Hawkins Hight’ın resmi D&D kulübü olan The Hellfire Club’ı da yönetiyor.

Stranger Things 4. Sezon Kadro

- Reklam -

4. sezonda çeşitli yan karakterleri canlandırmak üzere kadroya dahil olan isimler ve detayları ise şu şekilde:

Sherman Augustus (Into the Badlands, Westworld), dizide Yarbay Sullivan karakterini canlandıracak. Görevi ise Hawkins’teki kötülüğü durdurmak olacak.

Mason Dye (Bosch, The Goldbergs), yeni sezonda Jason Carver adlı karakteri canlandıracak. Kasaba tehdit altına girince gerçek kimliğini ortaya koymak zorunda kalacak.

Nikola Djuricko (Genius, In The Land of Blood and Honey), dizide Rus kaçakçı Yuri ismiyle bizlerle olacak. Kötü şakaları, parayı ve çıtır çıtır fıstık ezmesini seven birisi.

Robert Englund (A Nightmare on Elm Street Franchise, ‘V’ Television Series), Stranger Things’te korkunç bir cinayeti işlemesi nedeniyle psikiyatri hastanesine hapsedilen Victor Creel olarak karşımıza çıkacak.

Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Jack Ryan) ise Hopper ile arkadaş olan Rus hapishane gardiyanı Dmitri’yi canlandıracak.

Dizinin 4. sezonu, gelen açıklamalara göre aynı zamanda yapımın en korkunç sezonu olacak.

Bakalım yeni takviyelerle birlikte dizi nasıl bir yola girecek? Yeni bölümlerden beklentilerinizi Kayıp Rıhıtm Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Vulture

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Devrimden Önceki Gün - Ursula K. Le Guin | Haftanın Kitabı #155

Devrimden Önceki Gün – Ursula K. Le Guin | Haftanın Kitabı #155

Dr. Stone

Dr. Stone 2. Sezon Yeni Karakterler ile Geliyor