in ,

Stranger Things’in Merakla Beklenen 4. Sezonunun Resmi Fragmanı Paylaşıldı

Stranger Things 4. Sezon resmi fragmanı yayınlandı. Netflix’in merakla beklenen dizisi, ekibi yeniden Hawkins’te ve Upside Down’da bir araya getiriyor.

Stranger Things 4. Sezon Resmi Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 4. Sezon resmi fragman paylaşıldı. Hayranların uzun süredir yolunu gözlediği Netflix dizisi, tanıdık yüzleri yeniden Hawkins’te topluyor.

Duffer Kardeşler tarafından yaratılan dizi, esas olarak Indiana’nın kurgusal kasabası olan Hawkins’in 80’li yıllarında geçiyor. İlk sezonu 2016 yılında yayınlanan Netflix macerası, Finn Wolfhard tarafından canlandırılan Mike Wheeler ile arkadaşlarının, gizemli süper güçleri olan ve Millie Bobby Brown tarafından canlandırılan Eleven’a ve hepsi birbirine bağlı gibi görünen doğaüstü bir olayı ortaya çıkarmasını konu alıyor. Stranger Things’in kadrosunda ayrıca Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp, Sadie Sink, Joe Keery, Cara Buono ve Maya Hawke gibi isimler yer alıyor.

3. sezonu Temmuz 2019’da yayınlanan dizi, araya Koronavirüs pandemisinin girmesiyle birlikte de birçok erteleme yaşadı. Ancak nihayet, beklenen yapım seyircisiyle buluşmaya hazır.

- Reklam -

Stranger Things 4. sezon, 3. sezondaki olaylardan ve Billy’nin grubu kurtarmak için kendini feda ettiği, Hopper’ın Upside Down’ın kapısını kapatmaya çalıştığı yıkıcı Starcourt Savaşı’ndan altı ay sonrasında başlayacak. Son üç yıldır kasabayı saran terörden uzaklaşan aileler, çocuklara normal bir lise deneyimi yaşatmayı umarak Hawkins’ten uzaklaştılar. Bu nedenle uzun süredir birlikte yaşayan arkadaşlar grubu da tamamen farklı bölgelere dağıldı. Ancak yeni bir tehdit ortaya çıktığında, grup Upside Down’da bir kez daha bir araya gelmeli ve herkes için kötülüğe son vermenin bir yolunu bulmaya çalışmalıdırlar.

Şimdiye kadar yayınlanan fragmanlar dışında, dizinin 4. sezonuna ait en uzun ve tüm karakterlere odaklanan resmi fragman da yayınlandı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Stranger Things 4. Sezon Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Yayınlanan resmi fragman dizinin genç kahramanlarının lise hayatına odaklanırken bir yandan da karşılaşacakları yeni gizeme daha derin bir bakış sunuyor.

Şubat 2022’de çıkış tarihi de belli olan 4. sezonun iki kısım halinde yayınlanacağı belirtilmişti. Stranger Things 4’ün 1. kısmı 27 Mayıs 2022’de, 2. kısmının ise 1 Temmuz 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Stranger Things’in 4. sezonu için yayınlanan resmi fragmanı sizler nasıl buldunuz? Önceki sezonlara göre izleyicileri nasıl maceraların beklediğini düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum ’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Suzume no Tojimari fragmanı

Your Name ve Weathering with You Yönetmeninin Yeni Filmi “Suzume no Tojimari”den İlk Fragman

Peter Jackson, Dünyanın En Zengin İnsanları Arasında Yer Aldı

Yüzüklerin Efendisi Yönetmeni Peter Jackson, Dünyanın En Zengin İnsanlarından Biri Oldu