in

Stranger Things 4. Sezon Set Fotoğrafları Upside Down İstilasını Gözler Önüne Seriyor

Stranger Things 4. Sezon için yeni set fotoğrafları yayınlandı. Görseller, Upside Down’ın yeryüzünü işgale başladığını gösteriyor.

Stranger Things 4. Sezon Upside Down
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 4. sezon yavaş yavaş ufukta gözüküyor. Dizinin yeni sezonu için çekimler sürüyor. Paylaşılan fotoğraflar ise Upside Down’ın yavaş yavaş yeryüzünü “istila” ettiğini ortaya çıkartıyor.

Dijital yayın platformları arasında, son yıllardaki çıkışı ile en çok ses getiren mecraların başında Netflix geliyor. Netflix’i Netflix yapan dizilerden birisi ise kuşkusuz Stranger Things. İlk olarak 2016 yılında yayınlanmaya başlayan ve kısa süre içerisinde bir fenomen haline gelen fantazi, drama ve korku dizisi Tuhaf Şeyler; 4. sezon için gün saymaya devam ediyor.

Matt Duffer ve Ross Duffer ikilisi tarafından yaratılan dizi, 1980’li yılların kurgusal kasabası Hawkins’te meydana gelen doğaüstü olayları konu alıyor. Verdiği popüler kültür referansları ile pek çok “geek”in gönlünü çalan yapımın başrollerini Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin ve David Harbour gibi isimler paylaşıyor.

- Reklam -

Stranger Things 4. Sezon Upside Down

David Harbour’un “favori sezonum” olarak tanımladığı, beklettiğine değecek açıklamaları ve daha korkunç bir sezonun bizleri beklediği iddiaları izleyiciyi heyecanlandırmış durumda.

Dizinin çekimleri Koronavirüs pandemisi nedeniyle aksamıştı. Ancak yapım, henüz yeni bölümlerini yayınlamadan 5. sezon onayını almayı da bildi.

Stranger Things 4. Sezon Set Fotoğrafları Yeni Bölümler Hakkında İpuçları Veriyor

Dizinin 3. sezonunda maceranın Hawkins sınırlarının dışına taşınacağı belli olmuştu. Özellikle Sovyetler topraklarında gerçekleşen final, hem yeni deneyleri hem de Upside Down’ın geleceği hakkında ipuçları vermişti.

Stranger Things 4. Sezon Upside Down

Daily Mail adlı gazetenin paylaştığı Stranger Things set fotoğrafları, Updise Down’ın bir karavan parkını istila ettiğini gözler önüne seriyor. Bu parkın Hawkins kasabasında olup olmadığı belli değil. Ancak bu karanlık “alternatifin” kasabayla bağlantıları düşünüldüğünde, burasının Hawkins olması yüksek ihtimal.

- Reklam -

3. sezon finalinde Eleven (Millie Bobby Brown) ve Will (Noah Schnapp), Joyce (Winona Ryder) ile birlikte kasabadan ayrılmıştı. Upside Down’ın yeryüzünü etkisi altına almaya başlaması, ekibi yeniden kasabaya çağırabilir.

Yeni sezonda, 80’li yıllarda Amerika’yı kasıp kavurmuş olan “satanist paniği”nin de izleyici ile buluşması bekleniyor.

Stranger Things 4. Sezon Upside Down

Stranger Things 4. sezon bölümlerinin yayın tarihi ise hâlâ belli değil. Ancak bu yıl içerisinde yapımın izleyici ile buluşması bekleniyor.

Yeni sezona dair beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Los Angeles Lakers Dizisi Kadrosu Adrien Brody HBO

Los Angeles Lakers’ı Anlatacak HBO Dizisine Adrien Brody Takviyesi

Ay'da Yaşam Maliyet Hesap

Ay’da Yaşamın 4 Kişilik Bir Aileye Maliyeti Hesaplandı