in ,

Stranger Things 4. Sezondan Yayınlanan Yeni Video Eleven’ın Geçmişine Çağırıyor

Stranger Things 4. Sezon için kısa bir video yayınlandı. Netflix dizisi, Eleven karakterinin geçmişinden bir kesit sunuyor.

Stranger Things 4. Sezon Yeni Video Eleven
- Reklam -

Stranger Things 4. sezon için kısa bir video yayınlandı. Tam anlamıyla bir fragman olarak tanımlayamayacağımız bu kesitte dizinin sevilen karakterlerinden Eleven’ın geçmişinden bir ana konuk oluyoruz.

Netflix’in en çok ses getiren yapımları arasında çoğu zaman zirvede yer alan Stranger Things, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Çekimleri devam eden 4. sezon hakkında kısa bir tadımlık video yayınlandı. Bir grup çocuğun telekinetik güçlerini test etmek için deneye tabi tutulduğu bir merkezde geçen parçada, dizinin önemli karakterlerinden Eleven’ın da geçmişinden bir ana şahitlik ediyoruz.

- Reklam -

Stranger Things 4. Sezon Yeni Video | Eleven | Türkçe Altyazılı – İZLE

YouTube video

Dizi, Koronavirüs pandemisi nedeniyle ciddi gecikmeler yaşamıştı. Prodüksiyon süreci ise hâlâ devam ediyor. Dolayısıyla 4. sezon yayın tarihi konusundaki belirsizlik hâlâ sürüyor.

Videonun açıklama kısmında yer alan 002/004 yazısı da tam bir muamma. Dizinin yeni sezon çıkış tarihi hakkında bir ipucu mu, yoksa başka bir detay mı kastediliyor, bunu yakın zamanda öğrenmeyi umuyoruz. Yapım hakkında tanıtımlara başlanması, tam kapsamlı bir fragmanın yolda olduğunu gösteriyor olabilir.

Matt Duffer ve Ross Duffer ikilisinin imzası ile çekilen yapım, 1980’li yıllarda Hawkins adlı kurgusal kasabada geçiyor. Gerçeküstü olayların yaşandığı dizi, sayısız popüler kültür göndermesi ile de ilgi toplamayı başarıyor. Dönemin korku filmlerine verdikleri referanslar, FRP dünyaları, bilimkurgu sineması derken pek çok geek için Stranger Things bulunmaz Hint kumaşı.

Bir grup çocuğun başından geçen sıra dışı olayların konu aldığı Stranger Things’te gizli deneyler, doğaüstü güçler, tuhaf bir küçük kız ve türlü gizemler dizinin ana odağını oluşturuyor.

Stranger Things 4. Sezon Yeni Video Eleven

- Reklam -

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin ve David Harbour gibi isimler yer alıyor.

2016 yılından beri yayına devam eden yapım şimdiye dek Emmy, Altın Küre ve Grammy gibi pek çk saygın ödüle layık görüldü. Dizinin izleyicilerle buluşan son sezonu yalnızca dört günde 40.7 milyon kişi tarafından izlendi. İlk haftanın sonunda ise bu rakam 65 milyona ulaştı. Dizinin şimdiden 5. sezon onayı aldığını da hatırlatalım.

Yapımdan son olarak geçen mart ayında set fotoğrafları görme fırsatı bulmuştuk. Görsellere göre Upside Down’ın yeryüzünü işgale başladığının ipuçları fark edilmişti.

Sizin 4. sezon için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Netflix

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Carpe Jugulum – Diskdünya #23 – Terry Pratchett

Diskdünya’da Cadılar Serisi Carpe Jugulum ile Sona Eriyor

92 yaşında çoksatar şair Gordon McCulloch 101 poems

96 Yaşında Kendi İmkânları ile Yayımladığı Şiir Kitabı Çoksatar Oldu