in

Stranger Things’e 4 Yeni Karakter Katılıyor

Netflix’in sevilen yapımlarından Stranger Things dizisinin dördüncü sezonuna, 4 yeni karakterin katılacağı duyuruldu.

Stranger Things
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’te 3. sezonu geçtiğimiz aylarda yayımlanan ve oldukça sevilen fantastik yapımlardan Stranger Things dizisine dört yeni karakter katılacağı açıklandı. Serinin son sezonu oldukça heyecanlı bir şekilde bitmiş ve dizinin çok önemli bir karakteri, görünüş olarak diziden ayrılmıştı. Üstelik yeni sezon tanıtımlarında da karakterlerin artık Hawkins’te olmayacaklarının sinyali verilmişti.

Üçüncü sezonun en büyük gelişmesi; Rusların sahip olduğu Starcourt Alışveriş Merkezi’nin altında, Upside Down’a açılan yeni kapıyı kapatmaya çalışırlarken Jim Hopper’ın yaşanan patlama sonucu hayatını kaybetmesiydi. Ancak bu belirgin ölüme rağmen dizinin birçok hayranı, Hopper’ın ölmediğini ve yeni sezonda Rusya’da görülen hapishanede tutulduğunu düşünüyor.

4. sezon şimdilik birçok gizem barındırıyor. Ancak, TVLine tarafından paylaşılan dizinin yeni sezonuna dört yeni karakterin katılacağı bilgisi birkaç ipucu veriyor olabilir. Yeni karakterlerin hepsi erkek ve üçü de genç olacak.

- Reklam -

Diziye Dahil Olan Karakterlerin Bazıları Eleven’ın Yeni Arkadaşları Olacak

Stranger Things dizisine dahil olacak yetişkin karakterin, 3. sezon sonunda Rus hapishanesinde görülen kişi olduğu söyleniyor. Demogorgon’a yem olan karakterin bir şekilde öyküye dahil edileceği konuşuluyor.

Üç genç karaktere gelince, bunların da Eleven’ın yeni gittiği yerde edineceği arkadaş grubu olduğu iddia ediliyor. Bunlardan birisi metalci, diğeri sporcu, bir diğeri de esrarkeş olan üç karakteri yansıtacak. Bu üç karakterin 80’lerde bolca görülen genç tiplemelerini tanımasının yanı sıra, aynı zamanda o yıllarda görülen film ve dizilere de atıfta bulunuyor. Üç genç karakterin Eleven’la arkadaş olması ve kendisine farklı bir dünyayı göstermeleri de izleyiciler açısından farklı bir deneyim olacak gibi gözüküyor.

- Reklam -

Her ne kadar son iki sezonda çok fazla tekrara düştükleri konusunda eleştiriler alsalar da üçüncü sezonda yaşanan bazı gelişmeler, hayranlarının yeni sezonu merakla beklemesine yol açtı.

Duffer Kardeşlerin yeni sezon için ne planladıkları henüz bilinmiyor. Dizinin 4. sezonu için ise şimdilik bir tarih açıklanmadı.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

rami malek james bond

Yeni James Bond’un Kötüsü Acımasız Olacak

Targaryen

Diziye Uyarlanan Targaryen Ailesi’nin Kitabı Türkçede