in

Stranger Things 5. Sezon’un Yayınlanması 2024 Yılının Ortalarını Bulabilir

Stranger Things 5. Sezon ne zaman çıkacak? Netflix’in popüler dizisi yeni bölümleri ile izleyicilerle buluşurken hayranların aklındaki soru David Harbour tarafından cevaplanmış olabilir.

stranger things 5. sezon ne zaman
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 5. Sezon ne zaman çıkacak, sorusu 4. sezonun final yapmasıyla en çok merak edilenlerden birisi oldu. Netflix yapımı fantastik – korku dizisi, kapanış sezonu için hayranları bir hayli bekletecek gibi görünüyor.

İlk sezonu 2016 yılında yayınlanan ve Netflix’in “imza işlerinden birisi” hâline gelen Stranger Things, bir grup çocuğun Hawkins kasabasındaki karanlık güçlerle mücadelesini konu alıyor. Matt Duffer ve Ross Duffer kardeşler tarafından yaratılan dizi, platformun en hit işlerinden birisi olarak öne çıkıyor.

Oyuncu kadrosunda Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer ve Charlie Heaton gibi isimlerin bulunduğu yapım, 5. sezon ile ekranlara veda edecek.

- Reklam -

4. sezon 2. kısım bölümleri 1 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan yapım için final sezonu şimdiden merakla bekleniyor.

David Harbour, “Stranger Things 5. Sezon Ne Zaman Çıkacak?” Sorusunu Yanıtladı

Dizide Jim Hopper karakterini canlandıran, Hellboy’un yıldızı David Harbour GQ UK dergisine bazı açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 3. sezon ile 4. sezon arasına yaklaşık 3 yıl bekleme süresi konması, dizinin hayranları tarafından üzüntüyle karşılanmıştı. Dolayısıyla final sezonu için ne kadar beklenileceği birçokları için önemli bir soruydu.

stranger things 5. sezon ne zaman netflix

Pandemi nedeniyle geciken 4. sezonun çekimleri, serinin yaratıcılarına 5. sezon taslaklarını hazırlamak için iyi bir fırsat buldu. Harbour’ın açıklamalarına göre Duffer Kardeşler, 5. sezon senaryosunu bu yıl içine tamamlayacak.

Harbour konuya dair şunları kaydediyor:

“Sanırım gelecek yıl çekeceğiz. Bu sene yazma işini tamamlıyorlar ve hazırlanmaları gerekiyor. Bence plan bu. Dolayısıyla, geçmiş performanslarımızı da göz önüne alırsak yeni sezon muhtemelen 2024’ün ortalarında çıkacak.”

- Reklam -

Stranger Things Evreni Spin-off Yapımlarla Genişleyecek

Birçok dizi izleyicisinin alışık olduğu üzere, yapımcılar finali yaklaşan popüler bir işlerden o kadar da kolay vazgeçemiyor. Game of Thrones evreni pek çok yan dizi ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanırken Star Trek’ten The Walking Dead’e birçok yapım kendi spin-off’larına kavuşmuş durumda.

Hakkında çeşitli söylentiler çıkan Stranger Things spin-off’ları için konuşan Harbour, yeni serilerin 5. sezon biter bitmez ya da bitmeden altı ay önce resmi duyurularına kavuşacağını doğruladı.

stranger things 5. sezon tarih

Planlanan yeni dizilere dair ayrıntılar gizli tutuluyor. Harbour, Hopper karakterinin olası genç versiyonlarına karşı olmadığını itiraf etmekten çekinmiyor:

“Bu noktada, Hopper’ın benden b ağımsız olarak da var olabilecek bir karakter olduğunu düşünüyorum. Zamanda geriye ya da ileri gitmek istiyorlarsa… Hopper’ı oynayacak başka bir aktörü ve onun neler getirebileceğini görmeyi çok isterim.”

Harbour ayrıca 20’li yaşları için Euphoria’dan Jacob Elordi’yi rol için öneriyor.

Siz Stranger Things 5. Sezon için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Kötülük 2023 yılının ortalarında final yapacak sanıyordum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

disney mickey mouse kamu mali

Disney’in Sembolü “Mickey Mouse” Yakında Kamu Malı Olabilir

altay dizisi t world

Türkiye’nin İlk Süper Kahraman Evreni T World’ün “Altay” Dizisinde Çekimler Başlıyor