in

Stranger Things 5. Sezon Onayı Aldı

Stranger Things 5. sezon onayı aldı. Dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, 4. sezondan sonra da maceranın devam edeceğini açıkladılar.

stranger things 5. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 5. Sezon onayını aldı. Netflix’in sevilen dizisi 4. sezon için beklenirken, en az 2 sezon daha hayranlarıyla buluşmaya devam edecek. Matt ve Ross Duffer kardeşler, 4. sezondan sonra diziyi sonlandırmayacaklarını ve nasıl sonuçlanacağını bildiklerini açıkladılar.

Netflix’in en popüler içeriklerinden biri olan Stranger Things, 1980’lerde geçen fantastik, bilimkurgu ve korku karışımı bir macerayı konu ediniyor. Gösteri, 3. sezonu Joyce (Winona Ryder), Jonathan (Charlie Heaton), Will (Noah Schnapp) ve Eleven (Millie Bobby Brown) ile bitirdi ve çocuklar Mind Flayer’ı yendikten sonra Hawkins kasabasından ayrıldı. Byers ailesi ve Eleven, Hawkins ve Jim Hopper’ı (David Harbour) geride bırakırken asıl soru, bundan sonra ne olacağıydı.

Stranger Things 5. Sezon

- Reklam -

Hollywood Reporter ile yaptıkları bir röportajda Duffer Kardeşler, Stranger Things’in 4. sezonla bitmeyeceğini duyurdu. Ross, sürpriz haberi şu şekilde verdi:

“Dördüncü sezon son olmayacak. Sonun ne olduğunu biliyoruz ve ne zaman olacağını biliyoruz. “

Stranger Things 4. Sezon, 2021’in Sonunda Gelebilir

Ross, Koronavirüs salgınının onlara düşünmeleri için zaman verdiğini açıkladı. Hikâyenin konusundaki boşlukları daha fazla doldurdular ve ne kadar süreye ihtiyaç duyacaklarını keşfettiler. Seriye mümkün olan en iyi son verirken 4. sezonu çekmeyi dört gözle beklediklerini ve Stranger Things’in nasıl devam etmesini istediklerini tam olarak bildiklerini belirttiler.

Oyuncuların ve ekibin eylül ayıyla birlikte çekimlere tekrar başlayacaklarının haberinin yanı sıra, Stranger Things’in bitmediğini bilmek hayranlar adına mutlu edici bir haber oldu.

- Reklam -

Dizinin karmaşık hikâyeleri ve karakterleri, izleyicilere hoş birkaçış sağladı. Hâlâ önceki sezonlarda cevaplanmamış ve gelecek sezonlarda cevaplanacağını umduğumuz birçok soru var. Örneğin, Şerif Hopper’a tam olarak ne oldu? Patlamadan nasıl kurtuldu? Yeni sezonun gelmesiyle, hayranlar bu tarz soruların yanıtlanacağını umuyor.

Stranger Things 4. Sezon Çekimleri Koronavirüs Devam Tarihi

Stranger Things, fantastik oyuncularından unutulmaz senaryosuna kadar dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerin dikkatini çekti. Netflix’in 2. sezonun ötesine geçmesine izin vermiş olması, izlemeye değer olduğunu da kanıtlar nitelikte. Duffer kardeşler, 4. sezonu çekmeye başlarken, dünyanın geri kalanı Stranger Things hikâyesinin geri kalanı için neler sakladıklarını görmek için heyecanla bekliyor olacak.

Peki ya sizin 4. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Stranger Things 3. Sezona Ne Kadar Hakimsin?

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:
    1. çöp gelseydi de öyle onay alsaydı.
  2. Avatar for Dark Dark dedi ki:

    Olaylar yine şu ayaklanmış, kollanmış yaratık ve ensesinde nefesini hisseden Will üzerinden gelişir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

WW 1984 Kritik

Wonder Woman 1984 Fragmanı Yayınlandı

The Batman Fragmanı

The Batman Fragmanı: Robert Pattinson’lu Bruce Wayne’e Detaylı Bakış