in ,

Netflix’ten “Stranger Things” Animasyon Dizisi Geliyor

Stranger Things animasyon dizisi için yeşil ışık yakıldı. Netflix popüler yapımının evrenini genişletmeye hazırlanıyor.

Stranger Things Animasyon Dizisi Yolda
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things animasyon dizisi yolda. Netflix, Duffer Kardeşler tarafından yaratılan 80’lerin tuhaf bilimkurgu dünyasında geçen yeni bir diziye yeşil ışık yaktı.

Bir grup gencin ve ebeveynlerinden birkaçının, sakin Hawkins kasabasının altında gizlenen karanlık bir sırla yüz yüze gelmelerini konu alan Stranger Things, çıkış yaptığı 2016 yılından bu yana popülerliğini korumaya devam ediyor. Netflix’in amiral gemisi dizilerinden olan yapımda Millie Bobby Brown, dünyayı kurtarmanın anahtarı olabilecek telekinetik güçlere sahip genç bir kız olan Eleven rolünü canlandırıyor. Kendisine Mike Wheeler rolüyle Finn Wolfhard, Dustin Henderson rolüyle Gaten Matarazzo, Lucas Sinclair rolüyle Caleb McLaughlin, Will Byers rolüyle Noah Schnapp, Maxine “Max” Mayfield rolüyle Sadie Sink, Joyce Byers rolüyle Winona Ryder ve Jim Hopper rolüyle David Harbour gibi isimler eşlik ediyor.

İsimsiz bir live-action film projesiyle birlikte bir tiyatro oyunu ile genişleyen evren şimdi de bir animasyon dizisine kavuşuyor.

- Reklam -

Stranger Things Animasyon Dizisi Yolda

Şu anda isimsiz olan animasyon dizisi Flying Bark Productions tarafından geliştiriliyor ve Erick Robles baş yapımcı olarak yer alıyor. Yaklaşan dizinin konusu ya da karakterleri hakkında çok az şey biliniyor olsa da, Duffer kardeşler duyuruyla birlikte yeni dizinin klasik “Cumartesi sabahı çizgi filmlerinden” esinlendiğini belirten bir açıklama paylaştı.

Stranger Things Animasyon Dizisi Çalışmaları Çoktan Başladı

“Her zaman severek büyüdüğümüz cumartesi sabahı çizgi filmlerine benzer bir animasyon macerası hayal ettik ve bu hayalin gerçekleştiğini görmek kesinlikle heyecan verici. Eric Robles ve ekibinin ortaya çıkardığı şey bizi daha fazla şaşırtamazdı – senaryolar ve çizimler inanılmaz ve sizinle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz! Macera devam ediyor…”

Animasyon dizisiyle ilgili daha fazla ayrıntı şu anda gizli olsa da, Duffer Kardeşler Upside Down Pictures bayrağı aracılığıyla dizide yürütücü yapımcı olarak geri dönerken, Stranger Things’in sık sık yönetmenliğini yapan Shawn Levy ve Dan Cohen de 21 Laps Entertainment şirketi adına yürütücü yapımcılık yapacak.

- Reklam -

Stranger Things Animasyon Dizisi Yolda

Geçen yılın sonunda da yine dizi evreninde geçen bir anime yapımı duyurulmuş ve bu sefer izleyicilerin Hawkins yerine Tokyo’yu ziyaret edeceği açıklanmıştı. Ancak şu an için iki proje aynı mı yoksa farklı projeler mi bilinmiyor.

Stranger Things evreninin bir animasyon film ile genişleyecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İstanbul Deprem Yeraltı Dehlizi

İstanbul’da Tüm Depremlerden Sağlam Çıkmayı Başaran 1.500 Yıllık Bir Yeraltı Dehlizi Bulundu

Red Dead Redemption Film Jack Black

Jack Black’in Hayali “Red Dead Redemption” Filmi