in

Netflix’ten Stranger Things Temalı Bara Gönderilen Sıra Dışı İhtarname

“Lütfen bize annenizi arattırmayın.”

stranger things
- Reklam -

Birkaç ay öncesinde Emporium Popups tarafından Şikago’da açılan ve dekorundan tutun da müşterilerine sunduğu içkilere kadar buram buram Stranger Things esintileri taşıyan “The Upside-Down” (Tepetaklak) isimli bar, Netflix’ten gelen ihtarnameyle kapatıldı. Fakat Netflix, hayranlarının açtığı ve yine hayranlarının severek vakit geçirdiği bu bara yolladığı ihtarnamede normalden çok daha farklı, hatta hayran olunası bir dil kullandı.

“Danny ve Doug,

Telsizim bozuldu, o yüzden bu notu yazmak zorunda kaldım. Duyduğuma göre Logan Meydanı’nda Stranger Things temalı bir bar açmışsınız. Bakın, bütünüyle bir oyunbozan olduğumu düşünmenizi istemiyorum, ve biliyorum, diziyi çok seviyorsunuz (hele bir de ikinci sezonu görün siz). Ama Upside-Down’da yaşamıyorsam, sizinle böyle bir bar için anlaşma yaptığımızı hatırlamıyorum. Belli ki çok yaratıcı tiplersiniz, bu yüzden eminim ki hayranlarımızın yarattığımız dünyalarla nasıl karşılaşacağı konusunda söz sahibi olmanın bizim için ne denli ehemmiyetli olduğunu anlıyorsunuzdur.

- Reklam -

Size tam Dr. Brenner’lık taslamayacağız, ama rica ediyoruz ki (1) eylülde varılacak altıncı haftadan sonra barı açık tutmayın, ve (2) tekrardan böyle bir şey yapmayı düşünürseniz lütfen bize ulaşın. Bu talepler üzerinde uzlaştığımızı bana en kısa zamanda bildirin.

Hayranlarımızı her şeyden daha çok seviyoruz, ama bilmeniz gerekir ki demogorgon her zaman o kadar da affedici değil. Lütfen bize annenizi arattırmayın.

Teşekkürler.”

Bored Panda‘da yer alan habere göre çoğu kişi Netflix’in durumla başa çıkış şeklini hayranlık uyandırıcı buldu. Bununla birlikte kimi yabancı kaynaklar bu işi “Çok başarılı bir reklam taktiği!” olarak değerlendirirken kimileri de “Yaratıcı bir fikir yine büyük şirketlerin yamyamlığına kurban oldu,” demiş. Haberde bardan birkaç kareye de yer verilmiş. Sonuncu fotoğrafta adının neden “tepetaklak” olduğunu açıkça görebiliyoruz…

- Reklam -

stranger things bar 001

stranger things bar 002

stranger things bar 003

Stranger Things‘in merakla beklenen ikinci sezonu 27 Ekim tarihinde Netflix’te hayranlarıyla buluşacak.

İhsan Çağatay Boz

1991 yılında geldiğim bu dünyanın mevcut gerçekliğinden hiçbir zaman memnun olmamam hasebiyle oyunların ve kitapların sonsuz dünyasında yaşarken, her şeyi istediğim şekilde bükebildiğim öyküler yazıyorum. Tarih ve felsefenin yanı sıra insanlığın nükleer savaşlar, durdurulamayan virüsler veya kontrolden çıkan yapay zeka ile intihar ettiği veya karanlığa gömüldüğü eserlere de ilgim ve takdirim sonsuz. Son olarak, George Romero ile başlayan zombi sevdam katlanarak devam etmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scott Lynch Röportajı

Scott Lynch Röportajı

Teneke Adamlar - Christopher Golden

Christopher Golden İmzalı “Teneke Adamlar” Raflarda