in

Stranger Things’ten Nintendo Oyunu Temalı Bir Video

Bir ay sonra gösterime girecek yeni sezona başlamadan önce “Level Up” isimli video oyunu temalı özet videosunu izleyerek hafızalarınızı tazeleyin.

stranger things nintendo
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things hayranları olarak ikinci sezonunu bekleyeduralım, elimizde 27 Ekim 2017 tarihi ve bölüm isimleri hâriç hiçbir şey yok. Netflix de hâlimizden anlamış olacak ki diziyle ilgili yeni bir video yayınladı. İlk sezonun özeti olarak yayınlanan bu videoda üç dakika içerisinde kahramanlarımızın başından geçenler anlatılıyor, fakat bu videoyu diğerlerinden ayıran en belirgin özellik, 80’lerin Nintendo tarafından piyasaya sürülen NES konsolu esintileri taşıması.

Yapımcılar diziyi tamamen 8-bit animasyon hâlinde baştan yaratmaktan ziyade, dizinin öne çıkan anlarını nostaljik oyun grafikleriyle donatıp, bölümleri “level” olarak tasarlamışlar, Mike, Eleven, Dustin ve Lucas gibi karakterlerin yaptıkları cesur davranışlar “bonus” puanlarla ödüllendirilmiş ve ortaya ilk sezonun özetini enfes bir 80’ler havasıyla sunan nostaljik bir video çıkmış. Eğer ki ikinci sezonu beklerken unuttuklarınızı hatırlamak isterseniz, yaratıcılığın güzide bir örneği olan bu fragmanı izleyebilirsiniz.

Birinci sezonu izlememiş olanların dikkatine: Video özet niteliği taşıdığı için baştan aşağı spoiler dolu.

- Reklam -
- Reklam -
YouTube video

İhsan Çağatay Boz

1991 yılında geldiğim bu dünyanın mevcut gerçekliğinden hiçbir zaman memnun olmamam hasebiyle oyunların ve kitapların sonsuz dünyasında yaşarken, her şeyi istediğim şekilde bükebildiğim öyküler yazıyorum. Tarih ve felsefenin yanı sıra insanlığın nükleer savaşlar, durdurulamayan virüsler veya kontrolden çıkan yapay zeka ile intihar ettiği veya karanlığa gömüldüğü eserlere de ilgim ve takdirim sonsuz. Son olarak, George Romero ile başlayan zombi sevdam katlanarak devam etmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kitap Kadınlar

Kitap Dağıtmak için At Sırtında Yol Kateden Kadınlar

momo ust

Momo Yeniden Aramızda