in ,

Netflix İki Stranger Things Oyunuyla Geliyor

Yayın servisiyle gönüllerde taht kuran Netflix, şimdi de Stranger Things ile oyun sektörüne girmeye hazırlanıyor.

Stranger Things Oyun
- Reklam -
- Reklam -

Video yayın dünyasını kasıp kavuran ve tam manasıyla eline geçiren Netflix, şimdi de parmaklarını oyun dünyasına sokuyor. Katıldıkları E3 konferansında 80’ler temalı sevilen yapım Stranger Things dizisini konu alan video oyunları yapacaklarını açıkladılar.

Stranger Things 3: The Game adı verilen oyun popüler dizinin üçüncü sezonuyla birlikte aynı tarihte yani 4 Temmuz’da Nintendo Switch, PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek.

Buna ek olarak konum bazlı RYO bulmaca türünde bir mobil oyun da gelecek yıl içerisinde mobil platformlarda oyuncuların beğenisine sunulacak. Netflix bu oyun için Finlandiya merkezli stüdyo Next Games ile anlaştı ki bu firmayı daha önce yaptığı The Walking Dead oyunlarından bilenler olacaktır.

- Reklam -

Stüdyonun yaptığı açıklamaya göre oyuncular bu evrenin ünlü paralel dünyası Upside Down’ı bire bir tecrübe etme şansı yakalayacaklar. Bu deneyim süresince tüm olaylar kullanıcıların bulundukları konum tabanlı işleyecek.

Netflix ayrıca sıra tabanlı taktik türünde bir oyun yapacak. Şimdilik isminin The Dark Crystal: Age of Resistance olduğunu bildiğimiz yapım Netflix’in yeni dizisi The Dark Crystal temalı olacak fakat henüz bu oyunla ilgili daha fazla bilgiye sahip değiliz.

- Reklam -

Stranger Things dizi konusunda yakaladığı başarıyı oyun konusunda devam ettirebilir mi? Belki bu soruyu şimdiden yanıtlamak çok zor. Fakat Netflix, Stranger Things -ki bana göre Netflix’in en popüler yapımı- oyunları ile başarılı olsun olmasın, bu işin peşini bırakacağını sanmıyorum. İlerleyen zamanlarda farklı türde oyunlar da görebiliriz.

Siz de forumlarımıza gelerek düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Kim bilir belki ünlü yayın hizmetinin yetkilileri sizin sesinize kulak verir…


Stranger Things Evreni Çizgi Romanlarla Genişliyor

Özgür Kuru

1988 Ankara doğumluyum. Jules Verne kitaplarıyla geçen gençlik yıllarım, bilimkurgu, doğa ve insanın kendini keşfetmesi gerektiğini idrak etmemle değişmeye başladı.

Profesyonel olarak bilişim sektörünün bir neferi olmakla birlikte motosiklet, bisiklet, kampçılık, olta balıkçılığı gibi hobilerle hayatımı süslemeye çalışıyorum. Stargate'e yetişememiş ve Stargate'ten sonra dizi izleyemeyen bir çeşit izleyiciyim.

Kitaptan uyarlanmış filmleri izlemeden önce mutlaka kitabını okumalıyım gibi bir toteme sahibim. Bu yüzden yıllarca ötelediğim filmler var. İzlememiş olmaktan değil fakat okumamış olmaktan, kitaplara her baktığımda pişmanlık duyduğumu da itiraf edeyim.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Good Place

The Good Place 4. Sezonuyla Birlikte Ekranlara Veda Edecek

Men in Black International

Men in Black: International Filmi İçin İlk Yorumlar Geldi