in

Stranger Things Yıldızlarının Final Sezonunda Ne Kadar Kazanacakları Açıklandı

Stranger Things oyuncuları final sezonunda ne kadar kazanacak, sorusu yanıt buldu. Zaman içinde popülerleşen yapımda, ücretler de aynı oranda arttı.

Stranger Things Oyuncuları Ne Kadar Kazanıyor?
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things oyuncuları final sezonunda eskiye kıyasla çok daha iyi kazanacak. Netflix, popüler dizisinin son bölümleri için kesenin ağzını iyice açtı.

2016 yılında yayınlanmaya başlayan ve son olarak geçen sene iki kısım halinde yayınlanan 4. sezon ile yolculuğuna devam eden Stranger Things, dijital yayın devinin en gözde işlerinden biri oldu. 4. sezon, diğer üç sezona göre daha fazla korku unsuru içeriyordu ve yaklaşık 75 dakikadan oluşan bölümleriyle dikkat çekiyordu. Özellikle büyük sezon finali, 2 buçuk saatlik süresiyle hayranlara göre gerçek bir film tadı taşıyordu.

Dizinin bu kadar popüler olmasındaki en büyük paylardan biri de artık ikonik hale gelmiş karakterleri canlandıran oyunculardı. Şimdi de Puck’ın ortaya çıkardığı bir rapora göre, tüm bu oyuncular 5. ve final sezonu için oldukça dolgun bir ücret almaya hazırlanıyorlar. Haberde oyuncu kadrosunun dizinin son sezonu için anlaşmalarını yeniden müzakere etmek üzere Netflix ile masaya oturdukları yazıldı.

- Reklam -

Stranger Things oyuncuları ne kadar kazanıyor?

Rapora göre Stranger Things 5. sezonun geniş oyuncu kadrosu için ödeme yöntemi dörde ayrıldı.

Stranger Things Oyuncuları Ne Kadar Kazanacak?

Buna göre dizinin yeni sezonunda en çok kazanan isimler Winona Ryder ve David Harbour olacak. Sırasıyla Joyce Byers ve Komiser Jim Hopper rollerini üstlenen ikili, bu sezonda toplam 9.5 milyon dolarlık bir ödeme alacaklar. 3. sezonda 2.8’er milyon dolar kazandıkları bilinen ikili böylece kazançlarını üç kattan daha fazla bir noktaya getirmiş olacaklar.

İkinci kademede bulunan isimler ise dizinin beş çocuk yıldızı olacak. Her biri 7 milyon dolardan biraz daha fazla ücret kazanacak isimler şu şekilde olacak: Dustin Henderson rolünde Gaten Matarazzo, Lucas Sinclair rolünde Caleb McLaughlin, Will Byers rolünde Noah Schnapp ve Mike Wheeler rolünde Finn Wolfhard. Diziye başladıklarında 12 ve 13 yaş aralığında olan isimler, ilk sezonda 200 bin dolar civarında bir kazanç elde etmişlerdi. Aradan geçen 7 yıllık süreç sonrasında kazançları kat be kat fazla olacak.

Stranger Things oyuncuları kazançları

Üçüncü kademede ise 6 milyon doların biraz üzerinde kazançlarıyla Nancy Wheeler rolüyle Natalia Dyer, Jonathan Byers rolüyle Charlie Heaton, Steve Harrington rolüyle Joe Keery ve Robin Buckley adlı rolüyle Maya Hawke yer alıyor. Bu isimler de her ne kadar başrol olarak geçmeseler de, başroller kadar önemli bir yer tutuyorlar.

- Reklam -

Dizinin dördüncü kademesinde ise geri kalan tüm isimler yer alıyor. Aralarında Murray Bauman rolüyle Brett Gelman, Erica Sinclair rolünde Priah Ferguson, Vecna  rolünde Jamie Campbell Bower ve Karen Wheeler rolünde Cara Buono gibi isimlerin olduğu kademedeki oyuncular diğer isimlere göre çok daha az bir ödeme alacaklar.

Stranger Things 5. Sezon ile Netflix Oyunculara Ekstra 2 Bölümlük Bir Ödeme Yapmış Olacak

Stranger Things Oyuncuları

Dizinin Eleven rolündeki asıl yıldızı Millie Bobby Brown’ın kazancı ise raporda yer almadı. Oyuncunun Netflix ile ayrı ve çok kazançlı bir genel anlaşma yoluyla ödeme aldığı ve bu nedenle rakamın tam olarak sözleşmeye yansıtılmadığı yazıyor. Son olarak Netflix’in Enola Holmes 2 filminde de yer alan isim 10 milyon dolarlık bir kazanç sağlamıştı. Dolayısıyla Stranger Things’in final sezonu ile oldukça iyi bir rakam elde edeceği konuşuluyor.

Stranger Things 5. sezon ödemeleri, oyunculara 8 bölümlük son sezon için milyonlarca dolar verirken, Netflix diğer yapımlarla ilgili gelecekteki müzakerelere yardımcı olmak için matematiği 10 bölüm şeklinde tuttu. Yani oyuncular 8 bölümde yer alacak olsalar da sanki 10 bölüm oynamış gibi bir ücret kazanacaklar.

Diziye bir anime de hazırlayan Netflix’in evreni henüz terk etmeye niyeti yok gibi görünüyor.

Stranger Things oyuncularına yapılacak ödeme konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cyberpunk 2077 Davas Sonuçlandı - CD Projekt RED

Hatalarla Çıkan “Cyberpunk 2077” Dava Edilmişti: Yapımcı Firma Tazminat Ödeyecek

Ethem Onur Bilgiç'in 4. Kişisel Sergisi "Retrospektif" Açıldı

Ethem Onur Bilgiç’in Dördüncü Kişisel Sergisi Sanatseverleri Bekliyor