in ,

Stranger Things Evreninde Geçen Yeni Bir Anime Geliyor: Macera Tokyo’ya Taşınıyor

Stranger Things: Tokyo animesi duyuruldu. Netflix’in popüler dizisi, evrenini yeni bir yapımla genişletmeye hazırlanıyor.

Stranger Things Anime Tokyo
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things: Tokyo animesi için çalışmalar başladı. 1980’li yılların Tokyo kentinde geçecek yeni seri, Netflix ekranlarında yayınlanacak.

Netflix’in en çok izlenen ve sembol yapımları arasında üst sıralarda yer alan Stranger Things yeni yapımlarla evreni genişletmeyi hedefliyor.

What’s on Netflix’in haberine göre Stranger Things: Tokyo ismini alacak anime dizi, 1980’li yıllarda yaşayan ve video oyunlarına düşkün iki kardeşin Upside Down ile karşılaşmasının ardından yaşadıkları macerayı konu alacak. Animeye dair bilgiler sınırlı olsa da yapımın toplamda 6 saat süreceği söyleniyor.

- Reklam -

Stranger Things: Tokyo ile Beraber Aynı Evrende Geçen Yeni Yapımlar da Geliştiriliyor

Stranger Things: Tokyo ile birlikte aynı evrende geçecek henüz ismi duyurulmamış bir live-action film de resmi olarak geliştirme aşamasında. Ayrıca Sonia Friedman, Stephen Daldry ve Netflix ortaklığında hazırlanan bir tiyatro oyunu da ilerleyen zamanlarda izleyici ile buluşacak.

Stranger Things Animesi Tokyo

Spin-off fikrinin yaratıcıları ise orijinal diziye de imza atan Duffer Kardeşler. Matt Duffer yaptığı açıklamada anime dizisinin daha önce yapılanlara benzemeyeceğini ve kendine has bir tonu olacağını söylüyor. Duffer animeye ilişkin şunları kaydediyor:

“Herhangi bir spin-off yapımında ya da Stranger Things’in herhangi bir devam serisinde yapacağımız gibi, kendimiz için belirlediğimiz seviye şudur: ‘Bize her şeyi yeniden yaptıracak kadar heyecan veriyor mu?’

Stranger Things Sinematik Evreni Kuruluyor

Sevilen dizinin yapımcı ve yönetmenleri arasında bulunan Shawn Levy ise Marvel Studios ile birlikte Deadpool 3 üzerinde çalışmanın, dizi evrenindeki olumlu etkisinden bahsetti.

- Reklam -

“Evet, Stranger Thing Sinematik Evreni’ni kuruyoruz. Kevin Feige ile daha fazla zaman geçirdikçe bir evrenin nasıl ele alınması gerektiğine dair çok şey öğreniyorum. Öğrendiklerimi alıp STCU’ya uyguluyorum.”

Stranger Things Tokyo Anime

Deadpool 3’ün yönetmenliğini yapan Levy’nin takvimi oldukça dolu. Ancak başarılı yönetmen  dizinin 5. ve son sezonunda en azından bir bölümün yönetmenliği için kamera başına geçeceğini söylüyor.

Spin-off yapımın, Netflix dizisinin 5. sezonundan sonra hazırlanmaya başlanacağı düşünülüyor. Dizinin final sezonu için prömiyer tarihi olarak ise 2024 yılı gösteriliyor.

Siz yeni spin-off hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mary Elizabeth Winstead, Ahsoka Dizisi Kadrosunda Yer Alacak

Mary Elizabeth Winstead, Star Wars Dizisi “Ahsoka”da Rol Alacak

Outlander 7. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayında

Outlander’ın 7. Sezonundan İlk Tanıtım Fragmanı Paylaşıldı ve Yayın Tarihi Belli Oldu