in

Stranger Things ile Dünya Turuna Hazır Olun!

Stranger Things ekibinden yeni bir içerik yolda! World Tour başlığıyla yayınlanacak bir dizi videoda oyuncularla dünyayı geziyoruz. İlk durak New York!

Stranger Things ile Dünya Turu
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 3. sezonu rekorlar kırarak Netflix ekranlarındaki yerini geçtiğimiz haftalarda aldı. Sadece ilk 4 günde 40.7 milyon kişinin izlediği yapımın tanıtım faaliyetleri ise devam ediyor.

Stranger Things Resmi YouTube kanalında World Tour başlığıyla bir fragman yayınlanmış ve ekibin dünya turnesinde geçirdiği zamana eşlik etme fırsatımızın doğduğunu öğrenmiştik.

İşte o tadımlık fragman:

- Reklam -
YouTube video

Altı bölümden oluşacak Dünya Turu’nun ilk durağında ise oyuncular bizleri New York şehrine götürüyor.

İlk bölümü hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

Netflix Türkiye bizleri Sadettin Teksoy reklamlarıyla diziye hazırlarken görünen o ki yurt dışında işler oldukça renkli şekilde ilerliyor.

- Reklam -

Dizi henüz dördüncü sezon için onayın almış değil. Ancak Duffer Kardeşler’in çalışmalara şimdiden başladığını biliyoruz. Yeni sezon onayı da fazla uzamadan gelir diye tahmin ediyoruz.

Duffer Kardeşler dizinin finaline dair yaptıkları ilk açıklamada şöyle konuşmuştu:
“Jenerik sonrası sahnemizin tartışmalara yol açmasını istiyoruz. Umarız oldukça fazla soru işareti ortaya çıkartır ve bu soruların yanıtlarını olası 4. sezonda birlikte görebiliriz.

“Bir 4. sezon olacağını varsayarsak… Elbette en açık soru hücredeki bu Amerikalı kim ve diğer soru ise Ruslar Demogorgon’la ne yapıyor, olacaktır. Bu bir ön gösterim. Gelecek 4. sezon için hazırlık yapmaya çalıştık.
“Bütün söyleyebileceğimiz bu diziyi devam ettirmekten büyük mutluluk duyacağımız. Hawkins’in hikâyesi kesinlikle tamamlanmadı.”
Duffer Kardeşler’in yazıp yönettiği ve bizleri 80’li yılların nostaljik dünyasıyla yeniden buluşturan Stranger Things’in, Hawkins kasabasındaki bir grup çocuğun başına gelen fantastik olayları konu alıyor.

Sitemizde yer alan 3. sezon incelemesi için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu sırada, genişlemeye devam eden Stranger Things evrenine dair ilk resmi romanın da geçtiğimiz günlerde yayınlandığını buradan hatırlatalım.

World Tour serisi sizin ilginizi çekti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Stranger Things 3. Sezona Ne Kadar Hakimsin? [TEST]


Kayıp Rıhtım Özel: Sadettin Teksoy Röportajı

Stranger Things 3. Sezonuyla Netflix Rekoru Kırdı

Stranger Things 3: Macera Büyüyerek Devam Ediyor

Stranger Things’in Yıldızı Marvel’ın The Eternals Filmine Katıldı

Stranger Things’in İlk Resmi Romanı “Suspicious Minds”tan Tadımlık Bölüm

Stranger Things’in 3. Sezon Finalindeki Ek Sahneyle İlgili Duffer Kardeşler’den İlk Açıklama

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Umur Bugay

Bizimkiler ve Hababam Sınıfı Gibi Yapımların Senaristi Umur Bugay Aramızdan Ayrıldı

diablo

Diablo Efsanesi İnternet Tarayıcılarınıza Geldi!