in

Stranger Things’in 2. Sezonu Daha Karanlık ve Korkutucu Olacak

Stranger Things 2. sezon, ilkine kıyasla daha karanlık ve korkutucu tonlara sahip olacak. Netflix dizisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

stranger things 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 2. sezon daha karanlık bir yola sapacak.

Duffer Kardeşler tarafından yaratılan Netflix dizisi Stranger Things’in 2. sezonuna altı ay kaldı ve açıkçası artık sabırsızlıktan çatlamak üzereyiz. Will, Mike, Dustin, Lucas ve Eleven’ın Hawkins kasabasında bu kez hangi garipliklerle karşılaşacağı konusunda ekibin ağzı sıkı olsa da gelecek sezonun daha fazla korku içereceği konusunda bir açıklama geldi.

Dizinin oyuncuları Finn Wolfhard (Mike), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Noah Schnapp (Will) ve Millie Bobby Brown (Eleven) bir derginin (Emmy Magazine) mayıs sayısına konuk olarak yakaladıkları şöhret ve gelecek sezon hakkında konuştular.

- Reklam -

Wolfhard ikinci sezon hakkında şöyle ipucu verdi.

“Karakterlerin yüzleşmeleri gereken gerçek ve rahatsız edici meseleler ortaya çıkacak. Bu sezon daha fazla karanlık ve korku odaklı bir sezon olacak. İnsanların birinci sezona göre daha fazla hoşuna gideceğini düşünüyorum.”

- Reklam -

Şubat ayında dizinin yapımcıları, Will’in Baş Aşağı Dünya’dan (Upside Down) geri döneceğini ama yaşadığı travma dolayısıyla psikolojik sorunlar yaşayacağını belirtmişlerdi. Emmy Magazine’ndeki röportajda Gaten Matarazzo dizideki ekibe ve Will geri döndüğünde işlerin nasıl değişeceği konusuna değindi.

“Hepsi duygusal olarak yıpranmış durumda.” diyen Matarazzo şunları ekledi: “Biraz kötü hissedecekler çünkü en yakın arkadaşları geri dönecek ve o tanıdıkları “Will” gibi davranmıyor olacak.”

Stranger Things’in 2. sezonu Cadılar Bayramı’nda yani 31 Ekim’de Netflix’te olacak.

Mümin Can

Mümin Can 1989 yılında dünyaya geldi. Mitoloji, tarih, edebiyat üzerine okumayı, yazmayı ve sohbet etmeyi sever. Bunun yanında bir kimya mühendisi olarak bilim ve teknoloji dünyasını da takip etmeye çalışır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

vulcan in cekici ust

Vulcan’ın Çekici Tekrar Bizlerle!

kader kilici ust

The Witcher: Kader Kılıcı Ön Siparişte!