in

Alexander Skarsgard, Succession 3. Sezon Kadrosuna Dahil Oldu

Succession 3. Sezon kadrosu Alexander Skarsgard ile genişliyor. HBO’nun sevilen draması ciddi bir takviye ile yoluna devam ediyor.

Succession 3. Sezon Kadrosu Alexander Skarsgard
- Reklam -
- Reklam -

Succession 3. sezon kadrosu Alexander Skarsgård ile genişledi. HBO dizisi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

HBO’da yayınlanan ve beğeniyle izlenen Succession dizisinin yeni sezonuna dikkat çekici bir isim dahil oldu. Alexander Skarsgård, merakla izlenen dizinin 3. sezon bölümlerinde Lukas Matsson isimli karakteri canlandıracak. Söz konusu karakter hikâyede bir teknoloji şirketinin başarılı ve rekabeti seven CEO’su olarak tasvir ediliyor.

Dizinin mevcut kadrosunda Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Friedman, Matthew Macfadyen, Alan Ruck ve Rob Yang gibi isimlerin yer alıyor. Dizinin yaratıcısı olan Jesse Armstrong (Loop), yapımcı ekibinde de yer alıyor.

- Reklam -

Succession 3. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Diziyi sevenlerin hatırlayacağı üzere 2. sezonun sonunda asi oğlu Kendall (Jeremy Strong) tarafından baskına uğrayan Logan Roy (Brian Cox), belli ki üçüncü sezona zor bir durumda başlayacak. Aile içinde hem politik hem de finansal açıdan dostlar kazanmaya çalışırken karakterin daha büyük tehditlerle gelen bir savaşın eşiğine gelişini izlemeye devam edeceğiz.

succession 3 sezon

Succession dizisinin 3. sezonunun aslında bu senenin başında izleyiciyle buluşması planlanıyordu. Fakat Koronavirüs salgını sebebiyle bir aksilik yaşanmış ve sezon ertelenmişti.

Yeni sezonun çekimleri şu an New York’ta devam ediyor. Succession 3. Sezon yayın tarihi ise henüz netleşmiş değil.

- Reklam -

Alexander Skarsgård HBO ile Sıkı Bir Geçmişe Sahip

Alexander Skarsgård’ın HBO’ya yabancı bir oyuncu olduğunu söylemek doğru olmaz. Oyuncu, Big Little Lies projesinin ilk sezonundaki performansıyla Emmy ve Golden Globe ödüllerine layık görülmüştü. Ayrıca kendisini HBO’nun True Blood ve Generation Kill yapımlarında da izlemiştik. Televizyondaki son rolleri arasında The Little Drummer Girl ve The Stand yapımları da yer alıyor. Oyuncunun sinema yelpazesinin de geniş olduğunu söylemek mümkün. İzleyiciler onu Godzilla vs. Kong, The Aftermath, Long Shot ve The Legend of Tarzan filmleri ile izleme fırsatı buldu.

Alexander Skarsgard

Dizileriyle adından uzun zamandır söz ettiren HBO, yapımlarının yeni sezonunda hayranları için farklı sürprizler yapmaya devam edecek gibi görünüyor.

Alexander Skarsgård’ın HBO dizisi Succession’ın kadrosuna dahil olması hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pamuk Prenses prens öpücük cinsel saldırı disney

Pamuk Prenses’i Öpen Prensin Cinsel Saldırıda Bulunduğu Görüşü Disneyland’i Karıştırdı

2021 Locus Ödülleri Finalistleri

2021 Locus Ödülleri’nde Finale Kalan İsimler Belli Oldu