in

Succession 3. Sezon Yayın Tarihinden Sevindiren Haber: Sonbaharda Geliyor

Succession 3. sezon yayın tarihi yavaş yavaş netleşiyor. HBO’nun iddialı dizisi, önümüzdeki sonbahar yeni bölümleri ile geri dönüyor.

Succession 3. sezon yayın tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Succession 3. sezon yayın tarihi hakkında ilk açıklama geldi. HBO ekranlarında yayınlanan drama dizisi 2021 yılının sonbahar ayında izleyicinin karşısına çıkacak. Net yayın günü ise şimdilik belli olmuş değil.

Four Lions, In the Loop ve Freash Meat ile tanınan Jesse Armstrong’un yaratıcı koltuğunda oturduğu, HBO’nun iddialı dizilerinden Sucession yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Şimdiye dek 10’ar bölümlük iki sezon ile izleyicinin karşısına çıkan yapımın 1. sezonu Haziran 2018’de başlayan yapım, Ağustos 2019’da 2. sezonu ile yola devam etmişti. Yaklaşık iki yıldır yeni sezonu beklenen dizi, Koronavirüs pandemisinden ciddi şekilde etkilenen yapımlar arasındaydı.

- Reklam -

succession 3 sezon

Salgın sürecinde 3. sezon oyuncu kadrosuna ciddi takviyeler yapan Succession, hayranlarını da iyice heyecanlandırmayı başardı. Seri kadrosuna Oscar ödüllü aktör Adrien Brody’yi ve son yılların gözde oyuncularından Alexander Skarsgård’ı kattığını açıklamıştı.

Succession 3. Sezon Yayın Tarihi Sonbaharı Gösteriyor

Toplamda 57 ödül ve 80 adaylık ile görkemli bir geçmişe sahip olan yapım, 9 defa Primetime Emmys’i kazanmayı bilmişti. Dizi aynı zamanda Altın Küre ödülünün de sahibi.

Yapımcıları arasında Vice ve The Big Short ile tanınan Adam McKay’in de bulunduğu Succession, net bir tarih açıklamamış olsa da çıkış zamanı olarak bu sonbaharı işaret ediyor.

Bir medya devi şirketini yöneten Roy Ailesi’ne odaklanan yapım, aile bağları, şirketlerin vahşi dünyası ve kardeşler arasındaki çekişmeleri konu alıyor.

- Reklam -

succession 3 sezon ne zaman

Yapımın kadrosunda Brian Cox, Kieran Culkin, Jeremy Strong, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Fiedman ve Natalie Gold gibi oyuncular yer alıyor.

Dizinin 2. sezonunda son olarak Logan Roy’un oğlu Kendall’ın oyununa geldiğini görmüştük. Kendall, babasını kandırmayı başararak aile içi savaşın dozunu iyice artırmıştı. Sucession 3. sezon bölümlerinde bu savaşın giderek yükseleceği aşikâr. Şirket savaşları, aile içi mücadeleler, siyasal ve finansal durumlar serinin dünyasını giderek gergin bir halâ sokacak.

Öte yandan serinin yazarlarından Georgia Pritchett, dizinin toplamda 4 ya da 5 sezon süreceğini açıkladı. 3. sezon çekimleri ise şu an için devam ediyor.

Sizin 3. sezon için beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Image Comics Warren Ellis Cinsel Taciz

Image Comics, Cinsel Taciz İddiaları ile Anılan Castlevania Yazarına Kapıyı Gösterdi

Mads Mikkelsen Johnny Depp Grindelwald

Mads Mikkelsen, Fantastik Canavarlar’daki Grindelwald Rolü Hakkında Johnny Depp ile Konuşmak İstediğini Söyledi