in ,

Succession 3. Sezon Yeni Fragman: Emmy Ödüllü Dizi Yakında Başlıyor

Succession 3. Sezon için yeni fragman yayında. Emmy ödüllü HBO yapımı dizi, izleyicinin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Succession 4. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Succession 3. sezon için yeni fragman yayınlandı. HBO’nun Emmy ödüllü drama dizisi ekranlara geri dönmek için gün sayıyor.

Ünlü bir medya patronu ve ailesinin etrafında geçen dramatik olayları konu alan Succession, kısa zamanda kendisine has bir izleyici kitlesi yakalamayı başarmıştı. HBO imzalı serinin ilk görüntüleri ise geçen temmuz ayında ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yapımdan uzun soluklu bir fragman paylaşıldı.

İlk sezonu 2018’de başlayan yapım, ivmesini artırarak yola 2019’da devam etmişti. Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2020’yi boş geçen seri, bu sonbahar izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Zoom üzerinden gerçekleştirilen yeni sezon hazırlıklarının ardından çekimler geçen kasım ayında New York’ta başlamıştı.

- Reklam -

Four Lions, In the Loop ve Freash Meat gibi yapımlarla tanınan Jesse Armstrong imzalı yapımın oyuncu kadrosunda Brian Cox, Jeremy Strong, Nicholas Braun, Sarah Snook, Kieran Culkin, Hiam Abbass, Peter Friedman ve Matthew Macfadyen gibi oyuncular yer alıyor.

Succession 3. Sezon Fragmanı | İZLE “Tam Bir Canavar”

YouTube video

“Tam bir canavar,” cümlesiyle paylaşılan yeni 3. sezon fragmanı izleyiciyi 2. sezon finalinde bıraktığı kritik noktaya geri götürüyor. Aile şirketinin kontrolünü babasından almak üzerine gizli planını yürürlüğe koyan Kendall Roy (Jeremy Strong), 3. sezonda bu kararın sonuçlarıyla yüzleşecek gibi duruyor. Bir yanda iş dünyasında sular kızışırken diğer tarafta da aile kelimenin tam manasıyla “parçalanıyor”.

3. sezon toplamda 9 bölümden oluşacak. Öte yandan dizi yazarlarından Georgia Pritchett’ın açıklamalarına göre, yapımın toplamda 4 ya da 5 sezon süreceği ifade ediliyor.

Yeni Sezonda Salgının İzleri Olmayacak

Vulture’da yer alan bir rapora göre, yeni sezonun Koronavirüs pandemisini içerip içermeyeceği de ortaya çıktı. Salgın, güncel olarak birçok dizinin senaryosunu doğrudan etkilemiş durumda. Ancak serinin yaratıcısı Jesse Armstrong, senaryonun salgından önce tamamlandığını kaydediyor. Shiv Roy karakterini canlandıran Sarah Snook ise, yapımdaki kişileri kastederek, “Bunlar gerçek manada zengin insanlar. Ne yazık ki dünyada hiçbir gerçek zengin insan salgından etkilenmeyecekti.” ifadesini kullanıyor.

- Reklam -

Succession 3. sezon fragmanı

Succession 3. sezon bölümleri 17 Ekim 2021 tarihinden itibaren HBO üzerinden izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Sizin yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Indie Wire

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

anne goril yas alışkanlıkları ölü

Anne Goriller Ölü Yavrularını Yanlarında Taşıyarak Yas Tutuyor

N.K. Jemisin Dünyanın En Etkili 100 Kişisi Time

Bilimkurgu Yazarı N.K. Jemisin, Dünyanın En Etkili 100 Kişisi Listesine Girdi