in

Supercrooks: Jupiter’s Legacy Evreninde Geçen Yeni Dizi Hakkında Bilinen Her Şey

Supercrooks dizisi için hazırlıklar başladı. Jupiter’s Legacy’nin iptali sonrası aynı evrende geçen Netflix yapımı hakkında şu ana kadar neler biliniyor?

Supercrooks Jupiter's Legacy Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Jupiter’s Legacy ile aynı evrende geçen ve Mark Millar’ın kaleminden çıkan Supercrooks için canlı aksiyon türünde bir dizi hazırlıyor. Dizinin ilk sezon çalışmaları başladı. Peki bu uyarlama hakkında neler biliyoruz?

Çevrim içi yayın devi, ünlü çizgi romancı Mark Millar tarafından 2004 yılında başlatılan Millarworld çizgi roman evreninin uyarlama haklarını 2019 yılında satın aldı. Millarworld etiketi altında yirmi farklı seriye sahip olan evrenin yayın haklarının Netflix’e geçmesi ile sonrası platforma gelecek ilk yapım Jüpiter’in Mirası olarak açıklandı.

İlk Millarworld uyarlaması Jupiter’s Legacy bu yıl Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Toplam 8 bölümden oluşan dizinin ömrü ne yazık ki kısa oldu. İki farklı süper kahraman jenerasyonunun çatışmasını konu alan maceranın 2. sezonu, ilk sezonunun yayınlanışından çok kısa bir süre sonra iptal edildi. İptal kararıyla birlikte Millarworld’ün bir diğer canlı aksiyon uyarlaması Supercrooks da duyuruldu.

- Reklam -

Supercrooks, Jupiter’s Legacy Dizisinden Tanınan Bazı Karakterleri İçerecek

Supercrooks Jupiter's Legacy 2 sezon

Jupiter’s Legacy iptal edilmiş olsa Netflix ve Millar hikâyeyi devam ettiren bir antoloji serisi geliştirmesi devam ediyor. Jüpiter’in Mirası birinci nesil süper kahramanlar ve onların çocuklarına odaklanırken, aynı evrende geçen Supercrooks ise bir grup süper kötünün maceralarını konu ediniyor. Mark Millar’a göre, iptal edilen dizinin bazı kahramanları yeni diziyle birlikte geri dönecekler:

“Bir sonraki adımımız göz önüne alındığında, Jüpiter’in Mirası destanının tüm alanlarını düşünceli bir şekilde geliştirmeye devam ediyoruz. Ayrıca inanılmaz oyuncularımızı sözleşmelerinden vazgeçmemeleri için bir çağrı yaptık. Bu evrene geri döneceğimizden eminiz. Devam eden desteğiniz için size, bunu harika yapan oyuncu kadrosuna ve ekibe teşekkür etmek istiyorum.”

Netflix, Millar tarafından yazılan ve Leinil Francis Yu hem yazılan hem de çizilen Supercrooks’un iki uyarlamasını hazırlayacak. Bunlardan ilki Fransa’daki Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali’nde gösterilecek olan animasyonlu bir versiyon olacak. Canlı aksiyon uyarlaması daha sonra çıkacak ve Jupiter’s Legacy evren destanının bir sonraki bölümü olarak hizmet verecek.

- Reklam -

Supercrooks Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmadı

Jupiter's Legacy 2 sezon iptal netflix

İlk olarak 2012 yılında yayınlanan Supercrooks, Johnny Bolt adında bir Amerikan süper kötüsünün maceralarını takip ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki diğer kötü adamlara karşı rekabet etmek yerine, Ocean’s Eleven tarzı bir ekibi işe alıyor ve İspanya’nın Madrid kentinde The Bastard olarak bilinen bir süper kötüyü soymayı planlıyor. Supercrooks, dört sayı boyunca türün “son bir soygun” kinayesine sadık kalıyor.

Şu an için canlı aksiyon dizisinin oyuncu kadrosu veya çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Evrene ait ilk dizinin iptal haberi taze olduğu için muhtemelen Mark Millar ve ekibi, yeni yapımın biraz daha üzerine düşmeleri gerekiyor.

Peki ya sizler Supercrooks’un tutacağını veya daha iyi olacağını düşünüyor musunuz? Jupiter’s Legacy’nin kaderi sonrası böyle bir ihtimal bulunuyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2021 BAFTA Televizyon Ödülleri Kazananları

2021 BAFTA Televizyon Ödülleri Kazananları Açıklandı

Rağmen Kitap Dizisi 4. Sayısı "İstanbul'a Söz"

Rağmen Kitap Dizisi 4. Sayısı “İstanbul’a Söz” Çıktı