in

Supergirl 6. Sezon ile Final Yapacak

Supergirl, 6. Sezon ile final vermeye hazırlanıyor. Arrowverse evreninin sevilen The CW dizisi, önümüzdeki yıl hayranlarına veda edecek.

Supergirl 6. sezon final
- Reklam -
- Reklam -

Supergirl 6. Sezon ile final yapıyor. DC’nin sevilen kahramanı, The CW kanalında son sezonuyla izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Supergirl’ün dizi macerası ilk kez 2015 yılında CBS’de başladı ve ilk sezonun ardından The CW kanalına transfer oldu. Aynı kanalda yer alan Arrowverse dizileri evrenine katıldı.

Karakter diğer ekip üyeleriyle birlikte son olarak 2019 yılında yayınlanmaya başlayan Crisis on Infinite Earths (Sonsuz Dünyalarda Kriz) ortak bölümlerinde boy gösterdi. Dizide yer alan iki karakterin spin-off olarak Superman and Lois adıyla 2021’de çıkması bekleniyor.

- Reklam -

Arrow dizisinin sona ermesiyle DC serileri şu anda sürekli bir değişim aşamasında. Tüm televizyon yapımları gibi Arrowverse dizileri de Koronavirüs pandemisinden etkilendi. Supergirl dahil olmak üzere tüm diziler sezonları erkenden bitirme kararı aldı. Üstelik tüm Arrowverse dizisi pandemi nedeniyle 2021 yılına ertelendi. İçlerinde The Flash, Black Lightning ve Batman’i de kapsayan bazı yapımlar bu yılın başlarında geri dönecek. Aynı zamanda sezon ortasında Legends of Tomorrow ve Supergirl için ilk gösterim yapılacak.

Supergirl 6. sezon

Görünen o ki, Supergirl’ün yaklaşan 6. Sezonu final olacak. Dizi, 20 bölümden oluşacak olan 6. sezon ile son bulacak. Şu anda sezonun ana hikâyesi planlanıyor.

Supergirl 6. Sezon Çekimleri Yakında Başlayacak

Deadline sitesine göre başrol Melissa Benoist, The CW, yapımcılar ve stüdyo bu kararı ortaklaşa aldılar. Neden olarak da “Supergirl’de yaşanan aksamalar ve düşen reyting oranları” gösterildi. Ekip uzun bir final sezonuyla diziyi sonlandırmayı düşünüyor.

Dizinin 6. Sezon çekimlerine bu yılın başlarında hamileliğini duyuran başrol Melissa Benoist olmadan başlanacak. Benoist, hamileliğinin ardından gelecek bölümlerde diziye geri dönüş yapacak.

- Reklam -

The CW, başka platformlarda reyting düşüklüğü nedeniyle iptal edilen yapımları kendi bünyesine katmasıyla biliniyordu. Bu nedenle Supergirl’ün reyting oranlarına rağmen iptal edileceği haberleri biraz şaşırtıcı. Başrol Benoist, bu konuda söz sahibi olduğu için karar aşamasında başka faktörler de rol oynamış olabilir.

Supergirl final 6. sezon

Supergirl dizisinin sona ederecek olmasıyla bazı takipçileri hayal kırıklığına uğramış olsa da, 20 bölümlük bir sezon finali gayet tatmin edici görünüyor. Aynı zamanda Superman & Lois dizisinin başlamasının ardından Supergirl karakterlerini yeniden görmek için bir fırsat olacak.

Diğer Arrowverse dizileri The Flash, 7. sezonuna girerken Legends of Tomorrow da 6. sezonuyla izleyiciyle buluşacak.

Finalin bazı karakterler için bir son olması pek mümkün değil gibi gözüküyor, ki bu da izleyicilerin veda etmesine yardımcı olacaktır. Dizinin bitecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* The Flash 7. Sezon Toplumsal Olaylara Kayıtsız Kalmayacak

Kaynak: Screen Rant

Ayça Aracıçam

Çocukluk yıllarından beri tam bir film aşığıyım. Sinema türünde yazıp çizmeye bayılırım.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    The CW dizisi olarak, en azından ilk sezonunu izleyebildiğim tek seriydi.

    Melissa Benoist Supergirl’ü tam Christopher Revee’nin iyimser Superman’inin daha da iyimser versiyonuydu. Rolüne cuk oturmuştu.

    Bu iyimserlik beğenilmiş olacak, dizi evrenine katılan Superman da son Superman filmlerindeki ne yapacağını bilemeyen Superman değil, Christopher Revee’ninki ile Lois & Clark: The New Adventures of Superman dizisindeki Dean Cain Superman’i arasındaydı. Eh, zaten Dean Cain de Supergirl’ün Dünyalı babası rolünde dizide yer alıyor.

    Supergirl vesilesiyle yeni Lois & Clark dizisi doğdu.

    Kim bilir, başlangıçta fazla ömür biçilmemiş bir projeydi belki de. 6 sezon sürmesi, yan diziye ilham olması, kendi alanı açısından başarı.

  2. Avatar for Merve_Sisman Merve_Sisman dedi ki:

    harika bir yazı :heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:

  3. Avatar for Aycaa Aycaa dedi ki:

    :smiling_face_with_three_hearts:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One Piece netflix

One Piece Yazarı, Yeni Canlı Aksiyon Dizisi İçin Kriterlerini Açıkladı

Jurassic Park 3 Spinosaurus Dinozor Nehir

“Jurassic Park 3”ün Meşhur Dinozoru Spinosaurus’un Aslında Bir ‘Nehir Canavarı’ Olduğu Anlaşıldı