in ,

Superman & Lois 2. Sezon Fragmanı: The CW’nin Arrowverse Dizisi Yeni Bölümleriyle Geliyor

Superman & Lois 2. sezon fragmanı yayınlandı. The CW’nin Arrowverse dizisi, yeni sezonda aile sorunlarına odaklanmaya devam edecek.

Superman & Lois 2. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Superman & Lois 2. sezon fragmanı paylaşıldı. The CW kanalında yayınlanan Arrowverse dizisinin yeni bölümlerinde Clark Kent ve ailesini zor zamanlar bekliyor.

Tyler Hoechlin ve Elizabeth Tulloch’un Clark Kent/Superman ve Lois Lane çifti olarak rol aldığı dizi, her iki oyuncunun da Arrowverse’de ilk kez sahneye çıktığı Supergirl dizisinden bir spinoff olarak hizmet ediyor. İlk olarak 2019’da duyurulan Superman & Lois, 1. sezonun övülen pilot bölümün yayınlanmasından sadece haftalar sonra 2. sezon onayını almıştı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle gecikmelere uğrasa da Şubat 2021’de başlayan yapım ilk sezonunu geçen aylarda ilk sezonunu tamamlayabilmişti. Şimdi de 2022 başında gelecek olan 2. sezonu için hazırlanıyor.

Superman efsanesine farklı bir yaklaşım sunan Superman & Lois, ünlü çiftin iki genç oğluyla birlikte Clark’ın büyüdüğü köy olan Smallville’e taşınmasıyla başladı. Her zamanki süper kahramanlıkları arasında Clark, biri kendi süper güçlerini geliştirmeye başlayan iki erkek çocuğunun ebeveyni olmanın taleplerine ayak uydurmak için mücadele etti. Bu arada kötü Morgan Edge’in aslında Clark’ın kendi Kriptonlu üvey kardeşi Tal-Rho’dan başkası olmadığının ortaya çıkmasıyla işler daha da karmaşıklaştı.

- Reklam -

Dizi, ilk sezon finaliyle işleri büyük oranda yola koydu. Ancak belli ki daha gidilecek çok yol var. The CW tarafından yayınlanan 2. sezon fragmanı Clark Kent ve ailesinin dramalarının daha yeni başladığını gösteriyor. Henry Irons’ın kızı Natalie’nin (alternatif bir evrende annesi Lois Lane’di) gelişiyle ortaya çıkan kişisel sorunları gösteren yeni sezon fragmanı, Clark’ın bir vicdan kriziyle karşı karşıya olduğunu da ima ediyor. Görünen o ki, ABD hükûmetinin kendisine yönelttiği talepleri, bir bütün olarak gezegene karşı yükümlülükleriyle dengelemesi gerekecek.

Hemen aşağıdan yayınlanan yeni fragmanı izleyebilirsiniz.

Superman & Lois 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Superman & Lois’in 1. sezonu büyük oranda Clark ve Lois’in aile dinamiklerine odaklanmıştı. Şimdi 2. sezon için yayınlanan bu son fragmanda da görüldüğü üzere bu eğilim devam edecek gibi gözüküyor.

- Reklam -

Superman & Lois 2. sezon, 11 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayacak. Bölümler, diğer tüm The CW dizilerinde olduğu gibi haftalık olarak paylaşılacak.

Superman & Lois’in 2. sezon için yayınlanan yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? İlk sezonu sevmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

George Pérez Kanser Oldu çizgi roman

Çizgi Roman Dünyasının Önemli İsmi George Pérez Kanser Olduğunu ve 1 Yıllık Ömrünün Kaldığını Duyurdu

Perşembe Günü Cinayet Kulübü - Richard Bravery

Polisiye ve Mizahı Bir Araya Getiren Richard Osman İmzalı “Perşembe Günü Cinayet Kulübü” Romanı Çıktı