in

Yeni Superman & Lois Lane Dizisi Geliyor

Supergirl dizisinde yer alan Superman ve Lois Lane karakterleri, kendi dizilerine kavuşuyorlar.

superman dizi
- Reklam -

The CW kanalı için yeni bir Superman dizisi geliştiriliyor. Entertainment Weekly’nin vermiş olduğu bilgilere göre; Supergirl dizisinde gördüğümüz ve Arrowverse’ün Çelik Adam’ı olarak rol alan Tyler Hoechlin ve Elizabeth Tulloch, önümüzdeki sezon kendi dizilerine kavuşuyor.

Yine The CW kanalında yayımlanan The Flash’ta senarist olarak yer almış Todd Helbing, yeni dizinin sorumluluğunu üstlenecek. Dizi günümüz toplumunda çalışan ebeveynlerle birlikte gelen tüm stres, baskı ve karmaşıklıklarla uğraşan süper çifti anlatacak.

Superman rolündeki Tyler Hoechlin ilk defa Supergirl’ün ikinci sezonunun ilk bölümünde ortaya çıktı. Elizabeth Tulloch da ilk defa geçtiğimiz sene yayınlanan Elseworlds bölümlerinde zorlu muhabir Lois Lane olarak evrene katılmıştı. İkili aynı zamanda önümüzdeki aralık ayında başlayıp Ocak 2020’ye kadar devam eden Crisis on Infinite Earths (Sonsuz Dünyalardaki Kriz) bölümlerinde de rol alacaklar.

- Reklam -

Superman & Lois Lane Dizisiyle İlgili Kanaldan Resmi Bir Açıklama Henüz Gelmedi

Projeyle ilgili haberlerin çıkmasının ardından serinin yıldızı Hoechlin, Instagram sayfasında paylaşımda bulundu. Hoechlin, bu proje için herkese minnettar olduğunu söyledi. Ayrıca ekip arkadaşı Tulloch’un kendisine çok şey kattığını ve yeni gelecek dizi projesiyle ilgili kendilerine duyulan güveni boşa çıkartmayacaklarını ifade etti. Lois Lane rolünde oynayan Tulloch da, paylaşıma yorum olarak heyecanlı olduğunu ve Hoechlin gibi bir partnere sahip olduğu için kendini şanslı hissettiğini söyledi.

- Reklam -

Superman ve Lois Lane ikilisinin adına daha önce de 1993 ve 1997 yılları arasında Lois & Clark: The New Adventures of Superman adında bir dizi yapılmıştı. Toplamda 4 sezon süren dizide Clark Kent karakterini Dean Cain ve Lois Lane karakterini de Teri Hatcher canlandırmıştı. Dean Cain, Supergirl dizisinde de Carol Danvers’ın üvey babası olarak yer almıştı.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Gelmesin bence gerek yok. :smiley:

  2. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Yetmez, alalım karakterleri yerin dibine kadar götürelim. Neden? Çünkü çöp dizi yapmak bizim işimiz. Elli tane saçma sapan dizi yapacağınıza bir tane adam gibi batman dizisi yapsaydınız, bizde ağzımız kulaklarımızda izleseydik, hoş flashı arrowu bu hale getiren adamlardan, batmanle ne yapacakları konusunda yüksek bir beklentiye sahip olmak da biraz saçma ama…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hunger Games

Yeni Hunger Games Filminde Görüşmeler Sürüyor

Sezgin Kaymaz

Sezgin Kaymaz’ın Yeni Öykü Kitabı Çıktı