in

Superman’in Henry Cavill’i The Witcher’da Başrol Oynamak İstiyor

Superman rolüyle ününe ün katan Henry Cavill, Netflix’in The Witcher dizisinde Geralt’ı oynamak istediğini açıkladı.

henry cavill witcher
- Reklam -

DC sinematik evreninde çelik adam Superman’ı canlandıran Henry Cavill, son filmi Mission Impossible: Fallout için IGN’le gerçekleştirdiği bir röportaj sırasında Netflix’in The Witcher dizisinde Geralt’ı canlandırmaktan büyük mutluluk duyacağını açıkladı.

Video oyunlarını, bilhassa da Skyrim ve World Of Warcraft’ı çok sevdiği bilinen ünlü aktör, IGN muhabirinin şu sıralar ne oynadığı sorusuna şu yanıtı verdi:
“The Witcher 3 oynuyorum. Baştan sona her şeyiyle bitirdim. O oyunu çok seviyorum. Gerçekten de güzel bir oyun. […] Kitapları da harika. Gerçekten ama gerçekten çok iyiler.”
IGN muhabiri bunun üzerine yakın zamanda çekimleri başlayacak dizide Geralt’ı oynayıp oynamak istemeyeceğini sormuş:
“Kesinlikle isterim. Evet, bu inanılmaz bir rol olurdu.”
Öte yandan Netflix’in diziyle ilgili çalışmaları hâlâ devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere kısa süre önce Yennefer rolü için seçmeler yapılmış, katılımcılar arasında Yılmaz Erdoğan’ın eşi Belçim Bilgin’i de görmüştük. Ondan önce de Mark Hamill hayranlarının isteği üzerine Vesemir rolüyle ilgilenebileceğini söylemişti. Bununla birlikte Netflix tarafından henüz dizide her alacak oyunculara yönelik resmi bir açıklama gelmedi.

Dizinin en erken 2020’de gösterime girmesi bekleniyor.

- Reklam -
- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Bilemiyorum… Cavill’in kariyerinde önemli rolleri kıl payı kaçırdığı bir dönem olmuş. Hoş, o roller arasında Superman Returns’taki Superman rolü de var ki; belki de talihsiz yerine talihli demeliyiz. Ve şu an, kendi kendime ortaya attığım teoriye göre; Cavill’a rol teklif edilir de, yine kıl payı kaçırırsa, diziye fazla umut bağlamayın, derim. Eh, Netflix’in dizi politikası zaten biraz kafa karıştırıcı. Güzel çekimlere sahip, ne olacağını bilemeyen Godless faciası içimi hala sızlatır. Yani Glow izleyerek terapilenmeme rağmen sızısı geçmedi… Eee… Ben başlığı terk edeyim :sweat_smile:

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Cavill yakışır aslında bu role. Witcher oyunlarını çok sevmesi büyük bir artı. Ama böylesine ünlü bir ismi kadroya katacaklarını sanmıyorum. Sonuçta büyük oyuncunun maliyeti bütçenin büyük bir bölümünü yer. Bence az tanınmış isimlerden gidecekler.

  3. Avatar for Nemo Nemo dedi ki:

    Görünüş olarak Mads Mikkelsen akla geliyor birçok kişinin doğal olarak. Ancak Witcher rolü için daha çevik bir isim olacaktır. @mit katılıyorum. Sadece bütçe de değil, dizinin çok önüne geçer böyle bir isim.

  4. Avatar for Desaccorde Desaccorde dedi ki:

    Bence kötü bir isim değil. Genel olarak insanlar çok iri kaldığını söylüyorlar fakat Superman rolü için çok ağır idmanlarla ve öyle bir görünüm vermek için hazırlandığı biliniyor.

    İnsanların aklında Anson Mount, Mads Mikkelsen gibi isimler var; fakat unutulmamalı ki bir de bu işin fiziksel boyutu mevcut. Zach McGowan konusunda hemfikirim ama, fiziksel olarak da, iyi bir makyajla görünüm olarak da güzel bir Geralt ortaya çıkartabilir.

    Witcher oyunlarını sevmesi, hafif “geek” olması (hatta Superman rolü teklif edildiğinde WoW Raid’inde olduğunu ve telefonu neredeyse kaçıracak olduğunu anlatmıştı) vb. gibi elementler daha sıcak bir role soktu kendisini. Benim aklıma takılan tek husus, bu şekilde büyük isimlerin prodüksiyona dahil olmasıyla birlikte şovun bütçede sıkıntı yaşaması. Oyuncu bütçesini çok aşarlarsa bu sefer de kritik olan yerlerden kemer sıkmaları şovun iyi bir izlenim vermemesini sağlayabilir.

    Buna ek olarak GoT ve Rome yönetmen/sinematograflarından Alik Sakharov’un da yapıma katıldığı iddia ediliyor kulislerde. Hal böyle olunca bizler de umutla bekliyoruz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

isimsiz dunya fanzin ust

İsimsiz Dünya Fanzin Çıktı: Bir Çizgi Roman Fanzini Daha Bizlerle!

bk oyku yarismasi

1. Future Science Team Öykü Yarışması Başlıyor