in

Supernatural 15. Sezon Finali, Jared Padalecki’nin Favori Bölümü Olmuş

Supernatural 15. sezon finali ile sona erecek. Dizinin başrollerinden Jared Padalecki’ye göre ise bu bölüm onun kesinlikle favorisi.

Supernatural 15. Sezon Finali Jared Padalecki Favori Bölüm
- Reklam -
- Reklam -

Supernatural yıldızı Jared Padalecki dizi boyunca en sevdiği bölümün final bölümü olduğunu açıkladı. Canavarların avlandığı, macera ve fantazi türlerindeki dizinin 15 sezon boyunca yarattığı hayran kitlesinin merakla beklediği finali üç hafta sonra yayınlayacak.

Jared Padalecki, Sam Winchester’ı canlandırmaya 2005’te başlamıştı. Gilmore Girls’te sevilen bir yan karakteri oynadıktan sonra başrol olduğu bir diziye geçen aktör o zamanlar “gönülsüz kahraman” karakterini oynamak istediği için diziyi kabul ettiğini söylemişti. Bunların üzerinden 15 sene geçti. Sam gönülsüz kahramanın yanında pek çok sıfata sahip oldu. Canavarlarla, aile bireyleriyle, meleklerle, şeytanlarla ve tanrıyla savaştı. Onlarca hikâye anlatıldı ve yüzlerce bölüm çekildi. Padalecki’nin bu uzun tarih arasından final bölümünü favori seçmesi dizinin bitişiyle ilgili de umut yaratmış durumda.

Supernatural 15. Sezon

- Reklam -

Uzun yıllar bir karakteri oynayan aktörlerin dizi finallerini beğenmeyişi sık rastlanılan bir durum. Özellikle geçen sene biten Game of Thrones’un oyuncuları bir yıldır finali ve karakterlerinin kaderini tasvip etmeyen yorumlarda bulunmaktan hiç çekinmedi. Bu bakış açısından, Padalecki’nin finali bu kadar beğenmiş olması izleyicilerin de memnun olacağı bir final izleme ihtimalini arttıran bir durum.

Jared Padalecki, Supernatural 15. Sezon Finalinden Memnun

Jared Padalecki açıklamasını PaleyFest NY etkinliğinde yaptı. Dizinin oyuncuları ve yaratıcı ekibi geçmiş 15 yılı anarken favori bölümlerini de açıkladı. Padalecki’nin konuya dair sözleri ise şu şekilde oldu:

“Dizi finalinin en sevdiğim bölüm olduğunu söyleyebilirim. Çekimler boyunca atmosfer bir değişikti. Bu hikâye hayatımın büyük bir parçası oldu. Çok kez finalle ilgili senaryolar düşündüm. Kafamda her şeyin sonuyla ilgili birkaç fikir vardı tabii. Benim fikirlerimle alakasız olsa da bitti. Yolun sonunda gördüklerimden ne kadar memnun kaldığımı anlatamam.”

Supernatural 15. Sezon Finali Jared Padalecki Favori Bölüm

- Reklam -

Padalecki’nin onayı olsun ya da olmasın; finali bütün hayranların beğenmesi imkânsız. Diziyi seven izleyicilerden kimileri yapımın çok uzadığı için zoraki izlemekten; kimileriyse her şeyin sona ermesinden dolayı mutsuz. Supernatural final bölümü Carry On, 19 Kasım 2020 tarihinde yayınlanacak. 15. sezon toplamda 20 bölümden oluşuyor. Yapımda şu an güncel olarak Drag Me Away (From You) adlı 16. bölüm yayınlandı. Sıradaki bölüm olan Unity ise 29 Ekim 2020 tarihinde ekranlara gelecek.

Yapım 15 yılın ardından ekranlara veda edecek.

Winchester Kardeşlerin uzun yolculuğunun sonundan sizin beklentileriniz neler? 67 Impala’yı ardınızda bırakmaya hazır mısınız? Yorumlarınızı ve finalden beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* The Boys 3. Sezon Çalışmaları Ara Vermeden Devam Ediyor

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Meg 2 Film

The Meg 2 Geliyor: Yönetmen Ben Wheatley Olacak

Harita Uzerinde Simon Garfield

Harita Üzerinde – Kâşifler, Dâhi Haritacılar ve Hiç Var Olmamış Dağlar’ın Keşfi