in ,

Supernatural Final Sezonundan Fragman Geldi: Bir Devir Kapanıyor

Yıllar süren macera sona eriyor. Winchester Kardeşler için veda zamanı. Supernatural’in final sezonundan ilk resmi fragman geldi.

Supernatural
- Reklam -
- Reklam -

İlk olarak 2005 yılında yayınlanmaya başlayan ve kendi türünde oldukça başarılı işlere imza atan Supernatural dizisinde final zamanı. Dizinin 15. sezonu önümüzdeki ekim ayında yayınlanmaya başlayacak. Final sezonundan ilk fragman ise sonunda geldi.

Dean ve Sam Winchester’ın iblisler ve canavarlarla giriştiği mücadelenin sona eriyor olması birçok hayranı üzüyor. 14 yıl süren macerada ise artık son noktanın konması gerekiyor.

20 bölümden oluşacak 15. sezonun resmi fragmanı yayında.

- Reklam -
YouTube video

İlk olarak Amerikan The WB kanalında, daha sonra da The CW kanalında yayına devam eden ve kendisine has bir izleyici kitlesi edinen Supernatural için final çanları çalıyor.

Yeni fragmanla birlikte aynı zamanda bir de poster yayınlandı:

Supernatural

Jake Abel tarafından canlandırılan Baş Melek Michael geri dönüyor. Aynı zamanda yeni sezonda karşımıza tekrar çıkacak tek karakter o değil.

- Reklam -

Yaratıcı’nın kardeşi Amara da geri dönüyor. Gabriel, Uriel, Raphael gibi karakterler de Yaratıcı’nın karşısında olacaklar arasında.

Pek çok roman ve çizgi roman ile evrenini genişleten Supernatural’in dizi kısmı böylece sona erecek. Başlangıçta yalnızca 5 sezon olarak planlanan bir yapım için 15 sezon, ne olursa olsun büyük bir başarı.

Jared Padalecki ve Jensen Ackles’ın başrollerini paylaştığı Supernatural dizisinin 15. sezonu 10 Ekim 2019 tarihinde yayınlanmaya başlanacak. Sezonun genel değerlendirmesini buradan okuyabilirsiniz.

supernatural moriah

Siz ne dersiniz? Yeni sezonu bekliyor musunuz? Final için doğru zaman mı? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Zaman Çarkı Dizisinde Çekimler Başladı ve İlk Fotoğraf Geldi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kont_Olaf Kont_Olaf dedi ki:
    1. Sezon he mi? Vay babayun kemüüne…

    Bu dizi zaten 10 yıl önce 5. sezonda bitmişti yahu. Hatta 4’te bitecekti de 5’e uzattılar bir sürü filler bölümle. Adam hikayesini anlattı, bitirdi işini gitti.

    Sonra başkaları gelip 6. Sezona uzattılar ama o kadar ilk sezonlarla çelişerek kötü kötü ilerliyordu ki her şey, 7’yi izlemedim bile. En son bıraktığımda tırto bunalımların, dramaların arasında deterjanla Leviathan filan öldürüyorlardı. 15’e varacak kadar ne uydurdular düşünmek bile istemiyorum. İnsan bir noktada bırakır be. Sette bir sessizlik olur, insanlar birbirine bakar, durup bir “Biz napıyoruz?” der kendi kendine. 15 nedir?

    Gene son anda biri diziyi alıp bir 10 sezon daha uzatsa harika gülerim yalnız.

  2. Avatar for hunter hunter dedi ki:

    Ben en son leviathan sezonunda bırakmıştım. Kaçıncı sezondu hatırlamıyorum ama o kısma kadar iyi geekiydik dizinin.

  3. Avatar for supernaturalmiracle supernaturalmiracle dedi ki:

    İzlemeye başlayalı 1 ay falan olmuştu ama akıcılığı beni hemen sona götürdü maalesef. Bu dizi hakkında ne desem uzun kalacak ama şu var ki abartısız izlediğim en iyi içime işleyen anlamlı ve derin konuları yer edinen diziydi. Benim için sadece bir dizi değil özel bir devamlılık etkisi yaratan akıcı ve duygusal sahneler ve karakterlerdi. Sonlara yaklaşırken biteceğini bildiğimden izlemeye ara vermiştim ama sonradan fark ettim normalde de olduğu gibi her güzel şeyin bir sonu vardır ve ben bu güzel ve özel şeyi şimdi izledim ve bitirdim sonlarda duygu seli yaşamamak elde değildi. Son final daha derin anlatılabilirdi fakat yine de olağanüstüydü. İzlediğim her sahne de duyguyu eğlenceyi hüznü vedayı sevgiyi ve bağlılığı hissettim. Daha yazacak ve söyleyecek çok şeyim var ama kısa kesmeye çalışıyorum, her neyse. Ama bilinsin ki bu söylediklerim birer abartı değil gerçekler sonuçta herkes farklı düşünceye sahip. Ama buradan yazara ve oyunculara teşekkür ediyorum çok iyi iş çıkardılar ve sonuna kadar izlenmeyi ve övülmeyi hak eden bir dizi. Dean sam cass jack siz bu 4’lüyü unutmicam. İzlediğim ve izleyeceğimin en iyisi hep bu dizi olacak. Son oldu çok üzgünüm ama bir o kadar da mutlu. Teşekkürler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Suicide Squad

The Suicide Squad Oyuncu Kadrosu James Gunn Tarafından Açıklandı!

Sinema

Sinema Tarihinin En ‘Başarısız’ Filmi Bir Disney Yapımı Oldu