in

Supernatural Yıldızı Jensen Ackles, The Boys 3. Sezon Oyuncu Kadrosunda

Supernatural dizisinde Dean Winchester karakterine hayat veren Jensen Ackles, Amazon Prime’ın The Boys 3. sezon kadrosuna katıldı.

Supernatural Jensen Ackles The Boys 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Dean Winchester rolü ile Supernatural dizisinin 15 yıllık yıldızı Jensen Ackles yeni diyarlara yelken açıyor. Amazon Prime Video’nun süper kahraman dizisi The Boys kadrosuna katılan başarılı aktör, yapımın 3. sezonunda Soldier Boy karakterini canlandıracak.

Jensen Ackles duyuruyu Instagram hesabında paylaştığı kısa bir videoyla yaptı.

“Supernatural bittiğinde ne yapacağımı düşünüp duruyordum… Sonra birden kafama dank etti.”

- Reklam -

Soldier Boy, İkinci Dünya Savaşı’na katılan sonrasında da dünyanın ilk süper ünlüsü olan ve evrenin kahramanlara bakışını kökten etkileyen bir karakter. Kendisinin dizide de önemli bir yeri olması bekleniyor. Hem Ackles’ın önceki dizisi Supernatural’ın hem de The Boys’un yaratıcılarından Eric Kripke şu açıklamalarda bulundu:

“Çocukken çılgın bir hayalim vardı… Jensen Ackles’a tonla para kazandırmak. Bu hayalimin gerçeğe dönüştüğünü duyurmaktan çok mutluyum. Jensen harika bir aktör, daha da harika bir insan. Çikolatalı kurabiye gibi kokuyor ve onu kardeşim olarak görüyorum. İlk süper kahraman Soldier Boy olarak diziye mizahını, duygusal kabiliyetlerini ve karakterden beklediğimiz tehditkâr havayı getirecektir. Onunla yeniden aynı seti paylaşıp Supernatural’den bir parçayı The Boys’a taşımak için sabırsızlanıyorum.”

Supernatural Finale Hazırlanıyor, The Boys 2. Sezon ise Eylül 2020’de Ekranlarda

Ackles’ın uzun soluklu projesi Supernatural orijinal planlara göre bu mayıs ayında 15. sezonunu bitirmiş ve yolculuğun sonunu getirmiş olacaktı. Sezonun son 5 bölümünün çekimleri yapılamadan Koronavirüs pandemisi vurdu ve prodüksiyon ertelendi. Yeni takvime göre final bölümleri sonbaharda yayınlanacak. Çekimler henüz başlamış değil.

Supernatural Jensen Ackles The Boys 3. Sezon

- Reklam -

Jensen Ackles’ın The Boys’a katılacağı 3. sezon, henüz ikincisi yayınlanmadan onaylanmıştı. İkinci sezon ise 4 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak. Garth Ennis ve Darick Robertson’ın yayınladığı aynı isimli çizgi romandan uyarlanan yapımı ekrana Eric Kripke taşıyor. Seth Rogen ve Evan Goldberg de dizinin yapımcılık görevlerini üstleniyor. Süper kahraman türüne yeni bir soluk getiren dizinin üçüncü sezon çekimlerinin ne zaman yapılacağı henüz duyurulmadı.

Ackles Supernatural dışında Smallville, Dark Angel ve Dawson’s Creek gibi dizilerde de boy göstermişti. Days of our Lives dizisindeki rolüyle üç Emmy adaylığı almış ve 1998’de Soap Opera Digest Award’ı kazanmıştı.

Jensen Ackles’ı uzun süre sonra yeni bir rolde görecek olmak nasıl hissettiriyor? The Boys 2. ve 3. sezonlarından beklentileriniz neler? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* The Boys İncelemesi: Farklı Bir Süper Kahraman Dizisi

Kaynak: Comic Book

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tnuviel37 Tnuviel37 dedi ki:
    1. sezonu bilmem ama 3. sezondan beklentim oldukça arttı. :smiley:
  2. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    @Tnuviel37 Dizinin yapımcı supernatural dizisinin de yaratıcı belli ki supernatural dan tanıdık yüzleri the boys ta görmeye devam edeceğiz Bu haberden önce de jeffrey dean morgan ile anlaşmışlardı takvimler uyarsa 3. sezonda görebiliriz.

  3. Avatar for Tnuviel37 Tnuviel37 dedi ki:

    Oldu olacak Misha Collins ve Mark Sheppard da gelsin. :sweat_smile:

  4. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Yapımcısı görmek istedikten sonra neden olmasın :blush:

  5. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Jared Padalecki gelmesin de kim gelirse gelsin.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Sagopa Kajmer - Yunus EP - Yeni Albüm Dinle

Sagopa Kajmer, Yunus EP Adlı Yeni Albümü ile Karşımızda

Anime Nedir? Animeler Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Anime Nedir? Animeler Hakkında Bilmeniz Gerekenler