in ,

Sophie Turner’lı Survive Dizisinden Yeni Fragman

Sophie Turner ve Corey Hawkins’in başrollerinde olduğu “Survive” dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Quibi’de yayınlanacak dizi 10’ar dakikalık bölümlerden oluşacak.

survive quibi sophie turner
- Reklam -

Yeni yayın platformu Quibi için hazırlanan ve şimdilik en iddialı yapımlarından olan Survive için uzun bir fragman yayınlandı.

Başrollerinde Sophie Turner ve Corey Hawkins’in yer aldığı Survive; bir uçak kazası sonrası yeni tanışan iki ismin hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

Geçtiğimiz yıl tanıtılan ve Netflix, Disney+, HBO Max gibi birçok çevrimiçi yayın platformuna göre farklı bir yol izeyecek olan Quibi, Nisan itibarıyla yayın hayatına başlıyor. En fazla 10’ar dakikalık bölümden oluşacak ve sadece mobil platformlara özel olarak hazırlanacak yüksek bütçeli diziler Quibi’nin yayın akışını oluşturacak. Aynı zamanda sadece mobil platformlara özel hazırlanan içerikler olacağından; interaktif uygulama metodlarıyla da desteklenecek ve izleyiciyi kendine çekmeye çalışacak.

- Reklam -

survive quibi sophie turner

Geçen yılın eylül ayında ilk haberleri gelmeye başlayan ve şubat ayında da kısa bir teaser’ı yayınlanan Survive dizisinden ilk uzun fragman geldi. Alex Morel’in 2012’de çıkan ve aynı adlı romanından uyarlanan Survive; Jane adında bir karakterin tedavi gördüğü rehabilitasyon merkezinden evine döndüğü sırada bulunduğu uçağın düşmesini ve sonrasını konu alıyor. Uçakta tanıştığı Paul isminde biriyle birlikte kaza sonrası hayatta kalma mücadelesinin konu alındığı yapım, tüm bu süreçte Jane’nin karmaşık ve tuhaf benliğine karşı verdiği savaşı da konu ediniyor.

- Reklam -

Survive | Fragman

YouTube video

Game of Thrones dizisinde oynadığı Sansa Stark karakteriyle ünlenen ve son olarak X-Men: Dark Phoenix’de yer alan Sophie Turner, Jane karakterini canlandırıyor. Adını daha çok oynadığı dizi yapımlarından duyuran Corey Hawkins ise Paul adlı karaktere hayat veriyor. Mark Pellington tarafından hazırlanan ve yönetilen dizinin senaristleri arasında Richard Abate ve Jeremy Ungar ile birlikte kitabın da yazarı olan Alex Morel bulunuyor.

Survive, 6 Nisan 2020 tarihinde Quibi platformunda yerini alacak. Nisan ayında yayın hayatına başlayacak yeni platformun ülkemiz sınırlarında da çalışıp çalışmayacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Yeni Quibi dizisi için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Toplamda en fazla 10 dakikalık bölümlerden oluşacak dizi projeleri sizce ilgi çekici mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Netflix ve Youtube’dan Koronavirüs Hamlesi: Yayın Kalitesi Düşüyor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

La Casa de Papel 4. Sezon İçin Yeni Tanıtım Fragmanı

La Casa de Papel 4. Sezon İçin Yeni Tanıtım Fragmanı

Hafıza Koleksiyoncusu - Kayahan Demir

Şifre Bilimci Milas Ulukan, “Hafıza Koleksiyoncusu” ile Geri Dönüyor