in

Billie Eilish’in İlk Oyunculuk Deneyimine Ev Sahipliği Yapan Donald Glover İmzalı “Swarm” Dizisi Yayına Girdi

Swarm dizisi izleyicilerle buluşuyor. Donald Glover ve Janine Nabers imzalarını taşıyan komedi draması, Prime Video ekranlarında yayınlanıyor.

Swarm Dizi Billie Eilish
- Reklam -

Swarm dizisi Prime Video’da yayına başladı. Amerikalı genç müzisyen Billie Eilish’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı yapımda Dominique Fishback, Chloe Bailey ve Damson Idris gibi isimler yer alıyor.

Müzik dünyasından birçok sanatçı, dizi ve filmlerde rol almaya devam ediyor. Son olarak Lady Gaga’nın Joker 2 filminde Harley Quinn’e hayat vermesinin ardından yeni neslin yıldızları da pastadan paylarını alıyor. Yapımda Billie Eilish, Swarm dizisinde görünüşte hastalarına yardım etmeyi amaçlarken onları gizlice tehlikeli davranışlara yönlendirmek için manipüle eden bir tür terapisti canlandırıyor.

Swarm Dizisi Prime Video Amazon

- Reklam -

Atlanta ile iki defa Primetime Emmys kazanan Donald Glover ile HBO dizisi Watchmen’in yapımcısı Janine Nabers imzalarını taşıyan dizi, 16 Mart 2023 tarihi itibarıyla Amazon’un dijital servisi Prime Video’daki yerini aldı.

Swarm Dizisi İzleyicilerle Buluştu

Swarm, genç bir kadının bir pop yıldızına olan tutkusunun karanlık bir hâl almasını konu alıyor. Yapımın oyuncu kadrosunda ise Dominique Fishback, Chloe Bailey, Damson Idris, Billie Eilish ile birlikte Karen Rodriguez, Heather Simms, Kiersey Clemons ve Paris Jackson gibi isimleri yer alıyor.

YouTube video

(Billie Eilish’e yer veren kısa tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Tanıtımda, Eilish’in karakteri Dominique Fishback’in canlandırdığı Dre ile sohbet ettiği bir sahne yer alıyor. Seansta Eilish, hastasının zihninde bir tetikleyici oluşturabilmek için parmaklarını şıklatıyor.

Swarm Dizisi Prime Video

- Reklam -

Dizi, Dre’nin hayatını, bir hayran kitlesinin gündelik yaşantısını ve müziğin insanı nasıl karanlık yerlere götürebileceğini keşfediyor. Dizinin ortak yaratıcısı Donald Glover, televizyonda karmaşık konularla uğraşmaya yabancı bir isim değil. Janine Nabers da deneyimli bir prodüktör olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Dre’yi canlandıran Dominique Fishback daha önce Judas and the Black Messiah ile BAFTA adaylığı almış; Project Power ve Night Comes On yapımlarıyla tanınan bir oyuncu.

Swarm’ın ilk sezonu toplamda 7 bölümden oluşuyor. Bölümlerin yönetmenlikleri ise Stephen Glover, Ibra Ake, Donald Glover ve Adamma Ebo imzalarını taşıyor.

YouTube video

(Fragmanı Youtube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Sizin yapıma dair yorumlarınız neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla TV içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Barry Keoghan "Gladiator 2" Filminde Oynayacak

Barry Keoghan “Gladiator 2” Kadrosuna Katıldı: Filmin Baş Kötüsü Olabilir

Shazam! Fury of the Gods İncelemesi

Shazam! Fury of the Gods İncelemesi: DC Sinematik Evreni’nin En Eğlenceli Filmi