in ,

Robert Downey Jr.’lı Netflix Dizisi Sweet Tooth’tan Türkçe Altyazılı Yeni Fragman

DC Comics ve Vertio’nun aynı adlı çizgi romanından uyarlanan Sweet Tooth dizisi için Netflix tarafından yeni bir fragman daha yayınlandı.

Sweet Tooth incelemesi
- Reklam -
- Reklam -

Çizgi roman uyarlaması Sweet Tooth dizisi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Robert Downey Jr. ve Susan Downey’in baş yapımcılığında hazırlanan yapım, kıyamet sonrasını konu alan bir peri masalını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Jeff Lemire’ın aynı isimli çizgi roman serisine dayanan Sweet Tooth dizisi için ilk duyuru 2018 yılında yapıldı. Diziyle ilgili somut adımların atılmaya başlandığı haberi ise geçen yıl geldi. Nihayet geçen ay sonunda filmle ilgili ilk tanıtım fragmanı da Netflix tarafından paylaşıldı. Hayranlar geyik çocuğun maceralarını konu alan canlı aksiyon dizisine böylece ilk bakış atma fırsatı buldular.

Şimdi de dijital yayın devi tarafından, haziran ayında tüm bölümleri ile gösterime girecek olan dizinin yeni görüntülerini içeren resmi fragmanı paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Sweet Tooth Resmi Fragman | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Dizi ile ilgili yayınlanan yeni fragman, Sweet Tooth’un babasının zamansız vefatından sonra orman evinden ayrılışını ve onu kesin bir ölümden kurtaran Jeppard (Game of Thrones ile tanınan Nonso Anozie) ile olan ortaklığını konu ediniyor. İkili, Sweet Tooth’un melezler için bir sığınak olduğunu duyduğu Colorado’ya giden bir yolculuğa başlıyorlar. Ancak Jeppard ve daha kötü niyetli diğer oyuncuların kendi hayatta kalma planları macera boyunca Gus’ın başına bela açıyor.

Team Downey prodüksiyon şirketi tarafından hazırlanan Sweet Tooth, çizgi roman serisinin çok beğenilmesini sağlayan tüm hikâye ayrıntılarına değiniyor gibi görünüyor. Elbette, toplam 8 bölümden oluşan dizi yayınlandığında ayrıntılar sonrası uyarlamada ne gibi değişikliklerin yapıldığı da netleşecektir.

Sweet Tooth Fragmanı - Netflix

- Reklam -

Dizide Christian Convery, Nonso Anozie, Adeel Akhtar, Aliza Vellani, Stefania LaVie Owen, Dania Ramirez, Neil Sandilands, Will Forte ve James Brolin gibi isimler yer alıyor. Jim Mickle hem yürütücü yapımcı hem de yönetmen olarak dizide görev yapıyor. Beth Schwartz ise dizi sorumlusu ve senarist koltuğunda oturuyor.

Sweet Tooth, tüm bölümleriyle 4 Haziran 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Sweet Tooth’un yayınlanan ikinci fragmanı nasıl buldunuz? Sizce yeni Netflix uyarlaması ile ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Lost Symbol Fragmanı: Dan Brown Dizisi

Dan Brown Uyarlaması The Lost Symbol Dizisinden İlk Fragman

Kondo Özgürlük Yolunda: Kara Panter 2 - Okay Tiryakioğlu

Okay Tiryakioğlu’nun Kara Panter Serisi “Kondo Özgürlük Yolunda” ile Devam Ediyor