in

Sylvester Stallone, Yellowstone ve Boardwalk Empire Yaratıcılarının Yeni Dizisinde Başrol Oynayacak

Sylvester Stallone, Yellowstone ve Boardwalk Empire senaristlerinin “Kansas City” adlı yeni Paramount Plus dizisinde başrolde yer alacak.

sylvester stallone kansas city
- Reklam -
- Reklam -

Sylvester Stallone, Yellowstone ve Boardwalk Empire yaratıcılarının Kansas City adlı yeni dizisinde başrol olmaya hazırlanıyor. Paramount Plus için hazırlanan yeni dizi New York City gangsteri Sal’in maceralarını anlatacak.

Rocky ve Rambo dahil olmak üzere Hollywood’un en ikonik bazı karakterlerine hayat vermiş olan Sylvester Stallone, birçok aksiyon filminde yer aldı ve almaya da devam ediyor. Kendisi son larak gelecek yıl dördüncüsü vizyona girecek olan The Expendables serisinin yaratıcısı ve başrolü olarak tanınıyor. Şimdi, yeni bir rolle daha hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Variety’nin haberine göre ünlü oyuncu, Paramount Plus için hazırlanan Kansas City dizisinde rol alacak. Dizinin başında bulunan isimler ise Taylor Sheridan ve Terence Winter. Taylor Sheridan, şu anda 4. sezonunda olan ve Paramount Plus’ın en dikkat çekici yapımları arasında yer alan Yellowstone’un yaratıcısı. Aynı zamanda Denis Villeneuve’nin Sicario’sunun (ve devamı olan Sicario: Day of the Soldado’nun) yazarı da olan isim, Jeremy Renner’lı Wind River ve Angelina Jolie’li Ölmemi İsteyenler (Those Who Wish Me Dead) filmlerini yönetmiştir. Terence Winter ise her ikisi de toplamda 41 Emmy ödülü kazanan The Sopranos ve Boardwalk Empire’ın önemli yazarlarından biri olarak tanınıyor.

- Reklam -

Sylvester Stallone, Kansas City Dizisinde Mafya Babası Rolünü Canlandıracak

Sylvester Stallone Kansas City dizi

Yeni hazırlanan Kansas City adlı dizide Sylvester Stallone, Missouri’de mafya ailesini yeniden kurmaya çalışan Sal adında bir New York mafya babasını oynayacak. Sal’in yolculuğu, “güç için alışılmadık yolunda onu takip eden şaşırtıcı ve şüpheci olmayan karakterlerle karşılaştığından” zorluklarla doludur. 75 yaşındaki oyuncu bu yapımla birlikte ilk defa bir televizyon dizisinde başrol oynamış olacak.

- Reklam -

Kariyerinin başından bu yana duraksamadan yeni yapımlarda rol almaya devam eden ünlü oyuncu, aynı zamanda James Gunn yönetmenliğindeki Marvel Sinematik Evreni filmi Guardians of the Galaxy Vol. 3’de de Stakar Ogord rolünü canlandırmaya devam edecek. Ancak şu an için başrol olarak yer alacağı dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ya da ne zaman çıkış yapacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Sylvester Stallone’un başrolde yer alacağı yeni dizi projesinin başarılı olacağını düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    1991 yılında “Oscar” adlı filmde mafya lideri rolünü oynamıştı, aynen haberin görselinde göründüğü gibi. Fakat, orada mafya çekişmesinden ziyade ailesiyle ilgili komik durumlar ele alınmıştı. Bakalım, dizisi nasıl olacak :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

vikipedi nft

Vikipedi’de Yayınlanan İlk İçerik NFT Formatında Satışa Çıkıyor

Pueblo tarihin en kötü yılı

Tarihin ‘En Kötü’ Yılından Yalnızca Tek Bir Uygarlık Güçlenerek Çıktı: “Pueblo”